Logg inn

Partnere og leverandører

Vi har et aktivt samarbeid med en rekke ulike partnere og leverandører.
Nedenfor kan du se et utvalg av dem.

Network Appliance

Network Appliance utvikler de filserversystemene vi bruker for våre klustrede lagringsløsninger. Produkter fra Network Appliance regnes som ledende av mange aktører i IT-bransjen. For mer informasjon om Network Appliance, besøk følgende side: www.netapp.com.

IBM

IBM er en klassisk og velkjent leverandør av IT-løsninger. Vi bruker IBM til diskbasert masselagring. For mer informasjon om IBM, besøk følgende side: www.ibm.se.

Dell

Vi har brukt rackservere fra Dell i mange år. Dells produkter har høy kvalitet, og Dell har alltid vært en god samarbeidspartner. For mer informasjon om Dell, besøk følgende side: www.dell.se.

Cisco Systems

Vi bruker en rekke produkter fra Cisco Systems i serverhallen vår. Cisco Systems er ledende når det gjelder avanserte nettverksprodukter, som routere og switcher. For mer informasjon om Cisco Systems, besøk følgende side: www.cisco.se.

Microsoft

Vi har en SPLA (Service Provider Licence Agreement) med Microsoft. Dette innebærer at vi er lisensiert til å kunne tilby kundene våre tjenester som er basert på Microsofts programvarer. Vårt personale har også en rekke ulike Microsoft-sertifiseringer (MCSE). For mer informasjon om Microsoft, besøk følgende side: www.microsoft.se.

FreeBSD

For våre UNIX-servere bruker vi først og fremst FreeBSD. FreeBSD er et svært stabilt, pålitelig og sikkert operativsystem som brukes av en rekke store firmaer som for eksempel Yahoo, Sony Japan og Apache. For mer informasjon om FreeBSD, besøk følgende side: www.freebsd.org.

OpenBSD

Vi bruker også et UNIX-operativsystem som heter OpenBSD. OpenBSD er et operativsystem som fokuserer på sikkerhet, åpenhet, korrekthet og nettverksfunksjoner. For mer informasjon om OpenBSD, besøk følgende side: www.openbsd.org.

Ascio

Vi bruker Ascio for å registrere alle toppdomener utenom .se, .eu og .nu. For mer informasjon om Ascio, besøk følgende side: www.ascio.com.

Om Loopia

Lenker

Skjemaer og avtalevilkår

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt