Om Loopia

Loopia er i dag et av Nordens største og ledende webhotell, med utmerkelser som "Sveriges beste webhotell" i bladet Internetworld. Vi har drevet virksomheten siden 1999 og finnes i dag i Sverige, Norge og Serbia. Vi tilbyr også våre produkter og tjenester til andre land via loopia.com.

Våre kunder

Kundene våre er alt fra internasjonale firmaer og organisasjoner til lokale idrettsforeninger og privatpersoner. I dag administrerer vi drøyt 800 000 domenenavn - et tall som øker jevnt og trutt.

Utvikling

I motsetning til mange av konkurrentene våre utvikler vi de fleste systemene selv. På den måten kan vi enklere ivareta vår ledende stilling i bransjen når det gjelder tjenester og system. Her kan du lese om webhotell-løsningene våre og vår unike domeneløsning LoopiaDNS.

Loopia er en del av Visma

Visma effektiviserer virksomheter ved å levere programvarer, outsourcingstjenester, inkassotjenester, innkjøpsløsninger og butikkdataløsninger. I tillegg leverer de IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Disse elementene forenkler og automatiserer driftsprosesser i både privat og offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiske kunder drar allerede fordel av produktene og tjenestene deres, og ytterligere 330 000 bruker selskapet som hosting-partner. Visma har 6 700 ansatte og hadde en omsetning på 7 100 millioner norske kroner i 2014. Les mer om Visma

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt