WooCommerce - Start din nettbutikk med WordPress

  • Integrert nettbutikk i din WordPress-hjemmeside
  • Velg blant hundrevis av temaer og tillegg
  • Inkludert i alle webhotellpakker
Bestill webhotell med WooCommerce
 

Selg hva som helst, når og hvor du vil med WooCommerce

WooCommerce er den mest populære nettbutikkløsningen i verden og brukes flittig av store som små virksomheter. WooCommerce gir deg muligheten å starte en nettbutikk raskt og enkelt, helt integrert med din nåværende WordPress-side.

Installer WooCommerce og WordPress med ett klikk

Enkelt og greit med WordPress og WooCommerce hos Loopia

Som Loopia-kunde installerer du både WordPress og WooCommerce med ett klikk i Loopia Kundsone og på bare noen minutter er du igang med både hjemmeside og nettbutikk. Raskt og lettvint for deg som driver egen virksomhet. Har du noen spørsmål eller lurer du på noe, så sitter vår flinke support klare for å hjelpe deg, alle dager året rundt.

WooCommerce gir deg blant annet tilgang til:

  • 30+ designmaler og 300+ tillegg
  • Mobiltilpasset nettbutikk
  • Tilgjengelig på norsk, engelsk og flere språk
  • Ubegrenset antall produkter
  • Flere betaling- og fraktmuligheter
  • Gratis support 365 dager/år
 
Tilbud: Prøv et komplett webhotell til kun 19 kr/mnd (ordinær pris 99 kr/mnd)

* Gjelder nybestillinger. Ordinære priser gjelder for neste avtaleperiode. Tilbudet gjelder kun for bosatte i Norge og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.

 

Velg utseende blant tema og tillegg

Med WooCommerce kan du velge blant forskjellige designmaler som endrer utseendet på din nettbutikk. Du har tilgang på +300 tillegg for ekstra funksjoner.

Aksepter flere betalingsmetoder

WooCommerce har støtte for Klarna, DIBS Account, CertiTrade, Payson, PayPal, Payer, og flere andre populære betalingsløsninger.

Styr din nettbutikk direkte i mobilen

Både administreringspanelet og nettbutikken din er mobiltilpassede og kan administreres og besøkes direkte fra webbleseren i hvilken enhet du vil.

Tilby flere forskjellige fraktmuligheter

Tilby frakt med f.eks Bring og velg om fraktkostnaden skal være gratis, bestemmes etter vekt eller antall varer, eller om en fast kostnad settes for de varer kunden bestiller.

Bestill webhotell med WooCommerce
 

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Office 365.

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt