Logg inn

WooCommerce - Start din nettbutikk med WordPress

  • Integrert nettbutikk i din WordPress-hjemmeside
  • Velg blant hundrevis av temaer og tillegg
  • Inkludert i alle webhotellpakker

Bestill webhotell med WooCommerce Inkludert i
webhotellpakkene våre

Selg hva som helst, når og hvor du vil med WooCommerce

WooCommerce er den mest populære nettbutikkløsningen i verden og brukes flittig av store som små virksomheter. WooCommerce gir deg muligheten å starte en nettbutikk raskt og enkelt, helt integrert med din nåværende WordPress-side.

Enkelt og greit med WordPress og WooCommerce hos Loopia

Som Loopia-kunde installerer du både WordPress og WooCommerce med ett klikk i Loopia Kundsone og på bare noen minutter er du igang med både hjemmeside og nettbutikk. Raskt og lettvint for deg som driver egen virksomhet. Har du noen spørsmål eller lurer du på noe, så sitter vår flinke support klare for å hjelpe deg, alle dager året rundt.

Installer WooCommerce og WordPress med ett klikk

WooCommerce gir deg blant annet tilgang til:

  • 30+ designmaler og 300+ tillegg
  • Mobiltilpasset nettbutikk
  • Tilgjengelig på norsk, engelsk og flere språk
  • Ubegrenset antall produkter
  • Flere betaling- og fraktmuligheter
  • Gratis support 365 dager/år
Webhotell fra 49 kr/mnd første året!

* Tilbudet vises eksklusiv mva. og gjelder nybestillinger til og med 2021-12-31 (med forbehold om endringer) og den første fakturaen for årlig betaling, deretter gjelder ordinær pris fra 99 kr/mnd. Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell.

Velg utseende blant tema og tillegg

Med WooCommerce kan du velge blant forskjellige designmaler som endrer utseendet på din nettbutikk. Du har tilgang på +300 tillegg for ekstra funksjoner.

Aksepter flere betalingsmetoder

WooCommerce har støtte for Klarna, DIBS Account, CertiTrade, Payson, PayPal, Payer, og flere andre populære betalingsløsninger.

Tilby flere forskjellige fraktmuligheter

Tilby frakt med f.eks Bring og velg om fraktkostnaden skal være gratis, bestemmes etter vekt eller antall varer, eller om en fast kostnad settes for de varer kunden bestiller.

Styr din nettbutikk direkte i mobilen

Både administreringspanelet og nettbutikken din er mobiltilpassede og kan administreres og besøkes direkte fra webbleseren i hvilken enhet du vil.

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15