Logg inn

Start en nettbutikk i WooCommerce

Start din egen nettbutikk i WooCommerce, som er inkludert i våre webhotell. Verdens mest populære e-handelsløsning, fullt integrert med WordPress-siden din.

Bestill webhotell med WooCommerce

Selg hva som helst, når og hvor du vil

Start din egen nettbutikk raskt og enkelt i WooCommerce, verdens mest populære e-handelsløsning. WooCommerce brukes mye av små og store bedrifter og er fullt integrert med WordPress.

Start en nettbutikk med ett klikk på Loopia

Installer WordPress og WooCommerce med ett klikk i Loopia Kundesone og kom i gang med nettbutikken din på bare noen få minutter. Raskt, enkelt og smidig for deg som driver virksomhet.

Velg utseendet fra flere forskjellige temaer

Det er mange forskjellige temaer å velge mellom for din WooCommerce-butikk. De fleste tilpasser også nettbutikken din automatisk til den besøkendes enhet, enten det er en mobil, datamaskin eller nettbrett.

Aksepter flere betalingsmetoder

Betalingsløsningen Payson er inkludert fra starten og lar deg tilby kunden populære betalingsmåter som kortbetaling, nettbank og faktura.

Tilby flere forskjellige fraktmuligheter

Tilby frakt med f.eks Bring og velg om fraktkostnaden skal være gratis, bestemmes etter vekt eller antall varer, eller om en fast kostnad settes for de varer kunden bestiller.

Oppdater nettbutikken din direkte på mobilen

Både kontrollpanelet og nettbutikken din i WooCommerce er mobiltilpasset og kan administreres og besøkes fra nettleseren på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet.

Fornøydgaranti!

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Bestill webhotell

Hei, trenger du hjelp?

Man-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15