Integritetspolicy

Alt materiale på nettstedet vårt (www.loopia.no) er copyright-beskyttet av Loopia AB. Det vil si at alle tekster, bilder, layout og illustrasjoner er beskyttet i henhold til Bern-konvensjonens bestemmelser. For å bruke materiale fra nettstedet vårt kreves skriftlig tillatelse fra Loopia AB. For å søke om tillatelse til å bruke deler av nettstedet vårt, kontakt marknad@loopia.no.

Loopia ® er et registrert varemerke til Loopia AB.

Alle andre varemerker som nevnes på nettstedet vårt er copyright-beskyttede og/eller varemerkebeskyttede av de respektive eiere.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en tekstfil som lagres lokalt på datamaskinen din. Tekstfilen inneholder informasjon som kan hentes frem ved et senere besøk på et nettsted. Informasjonskapsler brukes på nettstedet vårt for å identifisere besøkende og optimalisere nettstedet for våre besøkende. Dersom du ikke godtar at vi lagrer informasjonskapsler på datamaskinen din, så må du daktivere informasjonskapsler i nettleseren din. Dette innebærer at funksjonaliteten på nettstedet vårt kan bli begrenset.

Integritet og personopplysninger

Alle domenenavn som registreres gjennom Loopia AB blir registrert i den respektive kundens navn. Som kunde av Loopia AB har man full kontroll over sitt eget domenenavn og mulighet til å endre alle opplysninger knyttet til domenenavnet.

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt