Logg inn

Webhotell med alt du trenger

Kom i gang med din egen nettside, e-post, blogg eller nettbutikk. Vi tar vare på de tekniske delene slik at du kan fokusere på andre ting.

Bestill webhotell

Webhotell fra 39 kr/mnd første året!

* Tilbudet vises eksklusiv mva. og gjelder nybestillinger til og med 2022-12-31 (med forbehold om endringer) og den første fakturaen for årlig betaling, deretter gjelder ordinær pris fra 138 kr/mnd. Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell.

Hvilken webhotellpakke er best for deg?

Alle priser er eksklusiv mva. Tilbudet på webhotell gjelder nybestillinger til og med 2022-12-31 (med forbehold om endringer) og den første fakturaen, deretter gjelder ordinær pris. Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell.

Er du fortsatt usikker på hvilken webhotellpakke du skal velge?
Les de fullstendige tekniske spesifikasjonene og vår detaljerte prisliste.

Lag din egen nettside uten forkunnskaper

Bygg din egen nettside uten forkunnskaper med Loopia Sitebuilder eller WordPress, inkludert i webhotellpakken din. Velg en mal, dra og slipp tekst og bilder der du vil ha dem, og publiser nettsiden med ett klikk.

Superrask nettside med Boost

Vår stabile og superraske webplattform Boost er inkludert i webhotellpakkene Gull og Platina og er perfekt for selskaper med en større og mer krevende nettside.

Les mer om Loopia Boost

E-post

Lag profesjonelle e-postadresser og styrk merkevaren din. Les og send e-post hvor og når du vil med Loopia Webmail. Alt er inkludert i webhotellpakken.

Les mer om e-post

 

Nettbutikk

Start en komplett nettbutikk som dekker alle dine behov med WooCommerce, verdens mest populære e-handelsløsning, inkludert i webhotellpakken din.

Kom i gang med nettbutikken din

 

Tryggere nettside med SSL/TLS

Et SSL/TLS-sertifikat krypterer trafikken mellom nettsiden din og de besøkende, noe som gjør det umulig for uvedkommende å stjele sensitiv informasjon (for eksempel pålogging eller kontoinformasjon).

Les mer om SSL

 

Flytt til Loopia

Flytt nettstedet og e-posten din til Loopia og få rimelige tjenester og support i verdensklasse hos en av Nordens største webhotell.

Flytt til Loopia

Sikker surfing med F-Secure

Unngå virus, spionprogramvare, hackerangrep og identitetstyveri på datamaskinen din. Med alle våre webhotellpakker får du 3 måneder gratis og deretter 20 % tilbakevendende rabatt på verdens beste beskyttelse* for datamaskinen din, F-Secure Internet Security.

Les mer om F-Secure

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Bestill webhotell

Vi er her for deg hver eneste dag

Trenger du hjelp? Vår populære og prisbelønte support inngår i alle tjenestene. Les mer »

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15

Supportens Sommeråpent

Under uke 26 til 32 (27 juni til 12 august) har supporten følgende åpningstider:
Hverdager 09:00-18:00
Helger 11:00-15:00

Mange av spørsmålene som kommer til oss har vi laget guider / ferdige svar på i vår kunnskapsdatabase. Prøv gjerne å søke i denne for raskt å få svar på spørsmålet ditt. Vi på Loopia ønsker deg en fin sommer!