Logg inn

Webhotell med alt du trenger til nettsiden din

Kom i gang med din egen nettside, e-post, blogg eller nettbutikk. Vi tar oss av de tekniske delene slik at du kan fokusere på andre ting.

Bestill webhotell

Finn webhotellpakken som passer deg

Alle priser er eksklusiv mva. Tilbudet på webhotell gjelder nybestillinger til og med 2024-12-31 og den første fakturaen, deretter gjelder ordinær pris (betale månedlig = rabatt første måned, kvartalsvis = rabatt første kvartal, årlig = rabatt første år). Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell. Med forbehold om endringer.

Er du fortsatt usikker på hvilken webhotellpakke du skal velge?
Les de fullstendige tekniske spesifikasjonene og vår detaljerte prisliste.

Lag ditt nettside uten forkunnskaper

Lag din egen nettside uten forkunnskaper med Loopia Sitebuilder, velg en mal, dra og slipp tekst og bilder der du vil ha dem og publiser nettsiden med et klikk. Eller hvorfor ikke velge WordPress med uendelige muligheter. Både Loopia Sitebuilder og WordPress er inkludert i webhotellpakkene våre.

Kom i gang med hjemmesiden din

Superrask nettside med Boost

Vår stabile og lynraske nettplattform Boost er inkludert i våre webhotellpakker Gull og Platina og er perfekt for bedrifter med en større og mer ytelseskrevende nettside.

Les mer om Loopia Boost

E-post

Lag profesjonelle e-postadresser og styrk merkevaren din. Les og send e-post hvor og når du vil med Loopia Webmail. Alt er inkludert i webhotellpakken.

Les mer om e-post

Nettbutikk

Start en komplett nettbutikk som dekker alle dine behov med WooCommerce, verdens mest populære e-handelsløsning, inkludert i webhotellpakken din.

Kom i gang med nettbutikken din

Tryggere nettside med SSL/TLS

Et SSL/TLS-sertifikat krypterer trafikken mellom nettsiden din og de besøkende, noe som gjør det umulig for uvedkommende å stjele sensitiv informasjon (for eksempel pålogging eller kontoinformasjon).

Les mer om SSL

Flytt til Loopia

Flytt nettstedet og e-posten din til Loopia og få rimelige tjenester og support i verdensklasse hos en av Nordens største webhotell.

Flytt til Loopia

Sikker surfing med F-Secure

Unngå virus, spionprogramvare, hackerangrep og identitetstyveri på datamaskinen din. Med alle våre webhotellpakker får du 3 måneder gratis og deretter 20 % tilbakevendende rabatt på verdens beste beskyttelse* for datamaskinen din, F-Secure Internet Security.

Les mer om F-Secure

Fornøydgaranti!

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Bestill webhotell

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss

Hei, trenger du hjelp?

Man-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15