Logg inn

Start en komplett nettbutikk i OpenCart

Brukervennlig verktøy for nettbutikken din som lar deg administrere produkter og bestillinger uansett hvor du er. Inkludert i våre webhotellpakker.

Bestill webhotell med OpenCart

Kom raskt og enkelt i gang med OpenCart

Gjør dine e-handelsdrømmer til virkelighet og installer en komplett nettbutikk i OpenCart med et enkelt klikk på Loopia. Få muligheten til å legge til så mange produkter du vil, design nettbutikken akkurat slik du vil ha den med ferdige maler eller HTML/CSS og tilby flere forskjellige betalings- og fraktalternativer.

Webhotell fra 39 kr/mnd første året!

* Tilbudet vises eksklusiv mva. og gjelder nybestillinger til og med 2022-12-31 (med forbehold om endringer) og den første fakturaen for årlig betaling, deretter gjelder ordinær pris fra 138 kr/mnd. Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell.

Tillegg og temaer

OpenCart er fylt til randen av temaer og funksjoner som gir nettbutikken det lille ekstra. Skulle det være noe du savner, er det nok av tillegg du kan installere.

Flere betalingsmuligheter

Velg blant en rekke ulike betalingsmoduler: DIBS Account, CertiTrade, Payson, PayPal, Payer, Klarna m.m.

Forskjellige frakt alternativer

Sett fraktkostnader basert på vekt, antall varer eller som en fast kostand for alle varene kundene bestiller.

Administrering via nettet

Du administrerer nettbutikken direkte i et nettbasert kontrollpanel. Det betyr at du kan legge til nye produkter eller administrere bestillinger uansett hvor du befinner deg.

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp er vår prisvinnende support tilgjengelig hver dag hele året. Du kan nå oss via telefon, e-post, chat og sosiale medier. Kontakt oss

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15

Supportens Sommeråpent

Under uke 26 til 32 (27 juni til 12 august) har supporten følgende åpningstider:
Hverdager 09:00-18:00
Helger 11:00-15:00

Mange av spørsmålene som kommer til oss har vi laget guider / ferdige svar på i vår kunnskapsdatabase. Prøv gjerne å søke i denne for raskt å få svar på spørsmålet ditt. Vi på Loopia ønsker deg en fin sommer!