Et av Nordens største webhotell tilbyr

Bransjens beste forhandlerprogram!

  • Roset kontrollpanel, EN pålogging, full kontroll på alle kunder
  • Opp til 50 % i provisjon
  • Berømt supersupport 365 dager i året
Bli forhandler
 

Loopia har et partneravtale med erfaring å gjøre livet enklere og mer effektivt for webdesignere, “byråer” og IT-selskap siden 1999.

  • Ny provisjonsavtale 15. mars. Løpende provisjon. Les mer »

Full kontroll over dine kunder

Som forhandler, får du tilgang til bransjens mest fleksible kontrollpanel. En inloggning, enkel bestillings håndtering, full tilgang til alle kunder, gjenoppretting av backup som blir tatt hver time, One click installer for populære tjenester, API for avansert utvikling og mye mer!

SuperSupport

Vår berømte Support er alltid klare til å steppe inn og hjelpe deg når noe går galt eller om du bare har noen spørsmål. Vi kan nås på telefon, e-post og “live-chat” hver dag, hele året, hverdager 7-22 og helger 11-15.

Provisjon på det du selger

Når du selger våre tjenester får du 15-50 % i provisjon.

Den personlige leverandøren

Mer enn noe annet, så er det sterke personlige relasjoner med våre partnere som har gjort oss store. Ingen andre leverandører har samme åpenhet i bransjen som vi har og på den måten vet vi hva du ønsker og trenger. Vi kan gi deg praktiske tips og hjelpe deg på veien.

Ledende teknologi

Tilpassede tjenester i “selvutviklet miljø” som gjør at vi har full kontroll og vi kan levere det våre forhandlere og kunder behøver, stabile og sikre tjenester. Vi “forbedrer” vår utvikling i henhold til dine behov.

Ingen kostnader

Vi har valgt å avstå fra kompliserte kontakter og kostnader for våre forhandlere. Hvis du er registrert i Foretaksregisteret og har en gyldig firmaattest, er du velkommen. Det er rett og slett en vinn-vinn situasjon for begge parter.

Bli forhandler
 

Sammen har vi bygget bransjens største nettverk

Michael Wedin, Loopia AB

Jeg har vært ansvarlig for partner programmet hos Loopia siden 2005, gjennom årene har jeg bygget og opprettholdt et nært forhold til tusenvis av webbyrå fra hele Norden, fra de aller minste operatørene til ledere i bransjen. Som partner hos oss så får du ikke bare tilgang til bransjens beste tjenester, men du skaper muligheter for deg selv til å bygge opp et nettverk av kontakter og forenkle arbeidet ditt, uten kostnader og salg. Velkommen til et ekte partnerskap, velkommen til gjengen.

– Michael Wedin, Channel Account Manager, Loopia AB

Hvis du har noen spørsmål så kan du kontakte vår partner avdeling på forhandler@loopia.no eller ring 21 49 96 00 og velg 3.


Sitater fra våre partnere

Nina Moller, oddkommunikation.se"Supporten! Utrolig rask og hyggelig. Kontrollpanelet, jeg har ikke vært borti noen andre hosting firma med så bra kontrollpanel."
- Nina Möller, oddkommunikation.se

Robert Dahlberg, mgns.se"Å være forhandler hos Loopia er som å ha en hel haug med venner bak seg som hjelper deg med alt. Pålitelige og Supporten er så super som de sier""
- Robert Dahlberg, mgns.se

 

Ofte stilte spørsmål

1. Tar dere backup av kundenes data? 2. Må en betale på forhånd for kunden? 3. Koster det noe for å bli forhandler? 4. Jag har kunder hos Loopia fra før, kan jeg bli forhandler for dem? 5. Sender jeg eller Loopia regningene til kunden? 6. Kan jeg bestemme egen pris til kunden?
 

Hos oss er du verdt mer

Vi har et nært samarbeid med våre partnere, og hver eneste partner er svært viktig for oss. Du har en del i vår videre utvikling og vi anbefaler alltid våre partnere når kunder trenger hjelp med eksempelvis utvikling og design.

Bli forhandler
 

Provisjon til forhandlere

  • Ny provisjonsavtale 15. mars. Løpende provisjon. Les mer »
Ordre type Provisjon
Webhotell Sølv 50%
Webhotell Gull 50%
Webhotell Platina 30%
Startavgift webhotell 50%
LoopiaDNS 25%
LoopiaVPS 15%
Bli forhandler

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-22, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt