Et av Nordens største webhotell tilbyr

Bransjens beste forhandlerprogram!

  • Opptil 25% løpende provisjon
  • En pålogging og full kontroll på kundene dine
  • Supporttjeneste 365 dager i året
Bli forhandler
 

Loopia har siden 1999 gjort tilværelsen enklere med forhandlerprogrammet sitt rettet mot webdesignere, webbyråer og IT-selskap.

Full kontroll på kundene dine

Som Loopiaforhandler får du tilgang til bransjens mest fleksible kontrollpanel. Funksjonene du kan dra nytte av er; En innlogging, enkel håndtering for bestillinger, full tilgang til alle kundene dine, gjenoppretting av backup som blir utført hver time, one-click installer for en rekke tjenester, API for avansert utvikling og mye mer.

Support 365 dager i året

Vår supporttjeneste er tilgjengelig 365 dager i året (hverdager kl 07-21 og helger 11-15). De bistår deg med hvis problemer oppstår eller om du kun har spørsmål. Du kan nå supportavdelingen vår på telefon, chat og e-post.

Provisjon på det du selger

Som Loopia forhandler får du opp til 25 % provisjon på alt du selger første året. Har du 10 eller flere aktive webhotellkunder får du løpende provisjon på utvalgte produkter.

Den personlige leverandøren

Vi setter store krav til en åpen personlig relasjon med forhandlerne våre. Det er det som har ført Loopia til den posisjonen vi har i dag, som ett av Nordens største webhotell. Vi søker hele tiden råd fra deg som forhandler for å vite hva du ønsker og trenger. Alt dette for å levere tilpassede produkter til deg og kundene dine.

Ledende teknologi

Tilpassede tjenester i egen utviklingsavdeling gjør at vi har full kontroll på produktene. Vi kan levere til deg som forhandler og kundene dine tilpassede produkter som både er stabile og driftssikre. Vi utvikler produktene våre kontinuerlig og er avhengig av dine tilbakemeldinger for å holde høy standard.

Ingen kostnader

Du skal slippe å forholde deg til kompliserte kontrakter og skjulte kostnader som Loopia-forhandler. For å bli forhandler trenger du å være registrert i Foretaksregisteret og ha gyldig firmaattest, enkelt og greit. Å være Loopia-forhandler skal være en vinn-vinn situasjon for begge parter.

Bli forhandler
 

Vi har sammen bygget bransjens største forhandlernettverk

Michael Wedin, Loopia AB

Mitt navn er Michael Wedin og jeg har vært ansvarlig for partnerprogrammet i Loopia siden 2005. I disse årene har jeg videreutviklet og opprettholdt et nært forhold til tusenvis av webbyrå i hele Norden. Fra de aller minste til markedslederne i bransjen. Som partner hos Loopia får du tilgang til bransjens beste tjenester og muligheter til selv å etablere ditt eget nettverk. Det er gratis for deg å være partner i Loopia. Velkommen til Loopia-gjengen og et ekte partnerskap!

– Michael Wedin, Channel Account Manager, Loopia

Har du noen spørsmål kan du kontakte partneravdelingen vår på forhandler@loopia.no eller ring 21 49 96 00 og velg 3.


Sitater fra våre partnere

Nina Moller, oddkommunikation.se"Supporten! Utrolig rask og hyggelig. Kontrollpanelet, jeg har ikke vært borti noen andre hosting firma med så bra kontrollpanel."
- Nina Möller, oddkommunikation.se

Robert Dahlberg, mgns.se"Å være forhandler hos Loopia er som å ha en hel haug med venner bak seg som hjelper deg med alt. Pålitelige og Supporten er så super som de sier""
- Robert Dahlberg, mgns.se

 

Ofte stilte spørsmål

1. Tar dere backup av kundens data? 2. Må man forhåndsbetale for kunden? 3. Må man betale for å bli Loopia-forhandler? 4. Jeg har allerede kunder hos Loopia, kan jeg bli forhandler for dem? 5. Hvem sender faktura til kunden? 6. Kan jeg fastsette egen pris på produktene?
 

Provisjon til forhandlere

Produkt Provisjon for Forhandler
(0-9 kunder*)
Provisjon for Partner
(10 eller flere kunder*)
Første året Løpende Første året Løpende
Domenenavn 2 kr - 2 kr -
LoopiaDNS 25% - 25% 25%
E-post 25% - 25% 25%
Webhotell 25% - 25% 25%
VPS 25% - 25% 25%
Office 365 10% - 10% -
Loopia Sitebuilder 10% - 10% -
SSL 10% - 10% -
Domenebeskyttelse 10% - 10% -

* Gjelder for aktive kunder med betalte webhotell og/eller VPS-tjenester.

Bli forhandler
Skjema for oppsigelse av forhandleravtale

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt