Logg inn

Bransjens beste partnernettverk!

Som partner i et av de største webhotellselskapene i Norden får du full kontroll over alle dine kunder gjennom vårt enkle kontrollpanel med én pålogging.

Bli forhandler

Nina Moller, oddkommunikation.se

"Supporten! Utrolig rask og hyggelig. Kontrollpanelet, jeg har ikke vært borti noen andre hosting firma med så bra kontrollpanel."

- Nina Möller, oddkommunikation.se

Full kontroll på kundene dine

Som partner får du tilgang til bransjens jevneste kontrollpanel. Én pålogging, enkel bestillingsflyt, full tilgang til alle kunder, timebasert backup-gjenoppretting, Ett klikk-installasjonsprogram for populære tjenester, API for avansert utvikling og mye mer!

Prisbelønt support

Vår prisbelønte support er alltid klar til å gå inn og hjelpe deg når noe går galt eller når du bare har spørsmål. Vi kan nås på telefon, e-post og chat alle dager hele året.

Ledende, og holdbar, teknikk

Kundepassade tjenester i en egenutviklet miljø, helt under vår kontroll gjør at vi leverer våre partnere og kunder trenger, stabile og trygge tjenester. I tillegg kjører vi våre tjenester av fornybar energi og vi er stadige etter at vi er mer holdbare.

Provisjon på det du selger

Som partner til Loopia har du opp til 25% provision på det du selger under det første året. Fra 10 aktiva webhotellkunder får du dessuten en ny bestilling på utvalda tjenester.

Ingen kostnader

Du skal slippe å forholde deg til kompliserte kontrakter og skjulte kostnader som Loopia-forhandler. For å bli forhandler trenger du å være registrert i Foretaksregisteret og ha gyldig firmaattest, enkelt og greit. Å være Loopia-forhandler skal være en vinn-vinn situasjon for begge parter.

Robert Dahlberg, mgns.se

"Å være forhandler hos Loopia er som å ha en hel haug med venner bak seg som hjelper deg med alt. Pålitelige og Supporten er så super som de sier""

- Robert Dahlberg, mgns.se

Loopia har det største nettverket av partnere

Siden 2005 har Loopia jobbet med partnere og i løpet av disse årene har vi bygget opp og vedlikeholdt et forhold til tusenvis av partnere fra hele Norden – fra de absolutt minste aktørene til større kjente selskaper. Som partner av Loopia får du ikke bare tilgang til bransjens beste tjenester; du skaper også muligheter for deg selv, bygger kontaktnett og forenkler arbeidet ditt – helt uten kostnads- eller salgskrav. Velkommen til et ekte partnernettverk!

Har du noen spørsmål kan du kontakte partneravdelingen vår på forhandler@loopia.no eller ring 21 49 96 00 og velg 3.

Ofte stilte spørsmål

Ja, vi tar backup en gang i timen. Som partner kan du enkelt gjenopprette tidligere versjoner til enhver tid via vår backuptjeneste.

Nei, fakturen sendes med 30 dagers betalingsfrist. Som partner i Loopia kan du komme i gang i løpet av noen minutter og direkte aktivere bestillinger, webhotell og domener.

Nei, å delta i partnerprogrammet vårt koster ingenting. Eneste kravet er at du trenger å være registrert i Foretaksregisteret og ha gyldig firmaattest, enkelt og greit.

Ja, du kan aktivere eksisterende kunder i forhandlersonen din og sette i gang som Loopia-partner.

Når du gjennomfører en bestilling velger du om det er kunden eller deg som skal være fakturamottaker. Du kan endre dette i forhandlersonen på et senere tidspunkt.

Ja, men vær oppmerksom på at da må du stå som fakturamottaker. Du kan legge på egen provisjon på fakturaen du sender til kunden din.

Provisjon for partnere til Loopia

Provisjon for partnere
(0-9 kunder*)
Provisjon for partnere
(10 eller flere kunder*)
Produkt Første året Løpende Første året Løpende
Domenenavn 2 kr - 2 kr -
LoopiaDNS 25% - 25% 25%
E-post 25% - 25% 25%
Webhotell 25% - 25% 25%
VPS 25% - 25% 25%
Loopia Starter 25% - 25% 25%
Microsoft 365 10% - 10% -
Loopia Sitebuilder 10% - 10% -
SSL 10% - 10% -
LoopiaSEO 10% - 10% -
Domenebeskyttelse 10% - 10% -

* Gjelder for aktive kunder med betalte webhotell og/eller VPS-tjenester.

Hei, trenger du hjelp?

Hverdager: 8-19 lunsjstengt: 11-15