Logg inn

Et av Nordens største webhotell tilbyr

Bransjens beste forhandlerprogram!

  • Opptil 25% løpende provisjon
  • En pålogging og full kontroll på kundene dine
  • Supporttjeneste 365 dager i året

Bli forhandler

Nina Moller, oddkommunikation.se

"Supporten! Utrolig rask og hyggelig. Kontrollpanelet, jeg har ikke vært borti noen andre hosting firma med så bra kontrollpanel."

- Nina Möller, oddkommunikation.se

Full kontroll på kundene dine

Som Loopiaforhandler får du tilgang til bransjens mest fleksible kontrollpanel. Funksjonene du kan dra nytte av er; En innlogging, enkel håndtering for bestillinger, full tilgang til alle kundene dine, gjenoppretting av backup som blir utført hver time, one-click installer for en rekke tjenester, API for avansert utvikling og mye mer.

Den personlige leverandøren

Vi setter store krav til en åpen personlig relasjon med forhandlerne våre. Det er det som har ført Loopia til den posisjonen vi har i dag, som ett av Nordens største webhotell. Vi søker hele tiden råd fra deg som forhandler for å vite hva du ønsker og trenger. Alt dette for å levere tilpassede produkter til deg og kundene dine.

Support 365 dager i året

Vår supporttjeneste er tilgjengelig 365 dager i året (hverdager kl 08-19 og helger 11-15). De bistår deg med hvis problemer oppstår eller om du kun har spørsmål. Du kan nå supportavdelingen vår på telefon, chat og e-post.

Ledende teknologi

Tilpassede tjenester i egen utviklingsavdeling gjør at vi har full kontroll på produktene. Vi kan levere til deg som forhandler og kundene dine tilpassede produkter som både er stabile og driftssikre. Vi utvikler produktene våre kontinuerlig og er avhengig av dine tilbakemeldinger for å holde høy standard.

Provisjon på det du selger

Som Loopia forhandler får du opp til 25 % provisjon på alt du selger første året. Har du 10 eller flere aktive webhotellkunder får du løpende provisjon på utvalgte produkter.

Ingen kostnader

Du skal slippe å forholde deg til kompliserte kontrakter og skjulte kostnader som Loopia-forhandler. For å bli forhandler trenger du å være registrert i Foretaksregisteret og ha gyldig firmaattest, enkelt og greit. Å være Loopia-forhandler skal være en vinn-vinn situasjon for begge parter.

Robert Dahlberg, mgns.se

"Å være forhandler hos Loopia er som å ha en hel haug med venner bak seg som hjelper deg med alt. Pålitelige og Supporten er så super som de sier""

- Robert Dahlberg, mgns.se

Vi har sammen bygget bransjens største forhandlernettverk

Mitt navn er Michael Wedin og jeg har vært ansvarlig for partnerprogrammet i Loopia siden 2005. I disse årene har jeg videreutviklet og opprettholdt et nært forhold til tusenvis av webbyrå i hele Norden. Fra de aller minste til markedslederne i bransjen. Som partner hos Loopia får du tilgang til bransjens beste tjenester og muligheter til selv å etablere ditt eget nettverk. Det er gratis for deg å være partner i Loopia. Velkommen til Loopia-gjengen og et ekte partnerskap!

Har du noen spørsmål kan du kontakte partneravdelingen vår på forhandler@loopia.no eller ring 21 49 96 00 og velg 3.

Michael Wedin, Loopia AB

Ofte stilte spørsmål

Ja, vi tar backup en gang i timen. Som forhandler kan du enkelt gjenopprette tidligere versjoner til enhver tid via vår backuptjeneste.

Nei, fakturen sendes med 30 dagers betalingsfrist. Som forhandler i Loopia kan du komme i gang i løpet av noen minutter og direkte aktivere bestillinger, webhotell og domener.

Nei, å delta i partnerprogrammet vårt koster ingenting. Eneste kravet er at du trenger å være registrert i Foretaksregisteret og ha gyldig firmaattest, enkelt og greit.

Ja, du kan aktivere eksisterende kunder i forhandlersonen din og sette i gang som Loopia-forhandler.

Når du gjennomfører en bestilling velger du om det er kunden eller deg som skal være fakturamottaker. Du kan endre dette i forhandlersonen på et senere tidspunkt.

Ja, men vær oppmerksom på at da må du stå som fakturamottaker. Du kan legge på egen provisjon på fakturaen du sender til kunden din.

Provisjon til forhandlere

Provisjon for Forhandler
(0-9 kunder*)
Provisjon for Partner
(10 eller flere kunder*)
Produkt Første året Løpende Første året Løpende
Domenenavn 2 kr - 2 kr -
LoopiaDNS 25% - 25% 25%
E-post 25% - 25% 25%
Webhotell 25% - 25% 25%
VPS 25% - 25% 25%
Loopia Starter 25% - 25% 25%
Microsoft 365 10% - 10% -
Loopia Sitebuilder 10% - 10% -
SSL 10% - 10% -
Loopia SEO 10% - 10% -
Domenebeskyttelse 10% - 10% -

* Gjelder for aktive kunder med betalte webhotell og/eller VPS-tjenester.

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15

Supportens Sommeråpent

Under uke 26 til 32 (27 juni til 12 august) har supporten følgende åpningstider:
Hverdager 09:00-18:00
Helger 11:00-15:00

Mange av spørsmålene som kommer til oss har vi laget guider / ferdige svar på i vår kunnskapsdatabase. Prøv gjerne å søke i denne for raskt å få svar på spørsmålet ditt. Vi på Loopia ønsker deg en fin sommer!