Logg inn

Få en superrask nettside med Loopia Boost

Loopia Boost er vår lynraske nettplattform med fantastisk ytelse. Ideell for nettsider og nettbutikker med maksimale hastighetskrav. Inkludert i webhotellpakkene Gull og Platina.

Kom i gang med Boost

Dette er Boost

Boost er vår stabile og superraske webplattform som er rettet mot deg som har en litt større nettside, eller deg med krav på en enda raskere lastetid enn hva vår populære UNIX-plattform kan tilby. De av kundene våre som har testet Boost-plattformen så langt har opplevd en betydelig forbedring i lastetidene. Dette har igjen ført til økt salg og flere inntrykk på nettbutikkene og nyhetssidene/bloggene som er på plattformen.

Boost er inkludert i webhotellpakkene Gull og Platina.

Bestill Gullpakken med Boost

Boost er perfekt for deg som...

...driver en nettbutikk eller nyhetsside med et hyppig antall besøkende/klikk. Disse besøkende vil opprette mange anrop til forskjellige deler av nettsiden og databasen som kanskje ikke alltid løses med en vanlig cache-tillegg. Med cachen som følger med Boost kan disse sidevisningene løses raskt og effektivt for både nettsidens besøkende og administratoren.

Slik bytter du til Boost

Så mye raskere kan nettsiden din bli med Boost

Diagrammene viser tre eksempler på kunder til Loopia (driftzone.se, bymartinsdotter.se og formatstockholm.se) som alle har fått en tydelig forbedret ytelse bare ved å bytte til Boost-plattformen. Alle sidene er testet uten cache-tillegg.

"Vi i DriftZone er utrolig fornøyde med den nye plattformen og støtten fra Loopia. Vi føler at nettsiden vår er raskere enn før og lett å jobbe med i bakgrunnen."

- Stefan Lindgren, driftzone.se

Slik skiller Boost seg fra Loopias vanlige UNIX-plattform

Sidcache

Sidcachen på Boost cacher PHP-sider som om de var statiske sider. Det kan gi ekstremt raske lastetider for nettsiden din

Les mer om sidcache

Kodcache

Kodcachen på Boost cacher sidens PHP-kode som gjør at de fleste sidenes lastetider betydelig raskere.

Les mer om kodcache

Objektcache

Objektcachen på Boost brukes for å cache svar fra databasen som siden bruker.

Les mer om objektcache

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Bestill webhotell

Har du noen spørsmål om Boost-plattformen vår?

Hvis du trenger hjelp er vår prisvinnende support tilgjengelig hver dag hele året. Du kan nå oss via telefon, e-post, chat og sosiale medier. Les mer om supporten vår »

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15

Supportens Sommeråpent

Under uke 26 til 32 (27 juni til 12 august) har supporten følgende åpningstider:
Hverdager 09:00-18:00
Helger 11:00-15:00

Mange av spørsmålene som kommer til oss har vi laget guider / ferdige svar på i vår kunnskapsdatabase. Prøv gjerne å søke i denne for raskt å få svar på spørsmålet ditt. Vi på Loopia ønsker deg en fin sommer!