Logg inn

Få en superrask nettside med Loopia Boost

Loopia Boost er vår lynraske nettplattform med fantastisk ytelse. Ideell for nettsider og nettbutikker med maksimale hastighetskrav. Inkludert i webhotellpakkene Gull og Platina.

Kom i gang med Boost

Dette er Boost

Boost er vår stabile og superraske webplattform som er rettet mot deg som har en litt større nettside, eller deg med krav på en enda raskere lastetid enn hva vår populære UNIX-plattform kan tilby. De av kundene våre som har testet Boost-plattformen så langt har opplevd en betydelig forbedring i lastetidene. Dette har igjen ført til økt salg og flere inntrykk på nettbutikkene og nyhetssidene/bloggene som er på plattformen.

Boost er inkludert i webhotellpakkene Gull og Platina.

Bestill Gullpakken med Boost

Boost er perfekt for deg som...

...driver en nettbutikk eller nyhetsside med et hyppig antall besøkende/klikk. Disse besøkende vil opprette mange anrop til forskjellige deler av nettsiden og databasen som kanskje ikke alltid løses med en vanlig cache-tillegg. Med cachen som følger med Boost kan disse sidevisningene løses raskt og effektivt for både nettsidens besøkende og administratoren.

Slik bytter du til Boost

"Vi i DriftZone er utrolig fornøyde med den nye plattformen og støtten fra Loopia. Vi føler at nettsiden vår er raskere enn før og lett å jobbe med i bakgrunnen."

- Stefan Lindgren, driftzone.se

Slik skiller Boost seg fra Loopias vanlige UNIX-plattform

1

Sidcache

Sidcachen på Boost cacher PHP-sider som om de var statiske sider. Det kan gi ekstremt raske lastetider for nettsiden din

Les mer om sidcache

2

Kodcache

Kodcachen på Boost cacher sidens PHP-kode som gjør at de fleste sidenes lastetider betydelig raskere.

Les mer om kodcache

3

Objektcache

Objektcachen på Boost brukes for å cache svar fra databasen som siden bruker.

Les mer om objektcache

Fornøydgaranti!

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Bestill webhotell

Har du noen spørsmål om Boost?

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss

Hei, trenger du hjelp?

Man-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15