Logg inn

Kom i gang med nettside og e-post

Lag opptil 10 e-postadresser og bygg din egen nettside raskt og enkelt i Loopia Sitebuilder - alt er inkludert i Loopia Starter.

Fra 79 kr kr/mnd

Bestill Loopia Starter Prøv Sitebuilder gratis

Alt du trenger for nettside og e-post

Loopia Starter inkluderer både e-post og en nettside som du raskt og enkelt bygger selv med Loopia Sitebuilder og dens populære dra-og-slipp-funksjon, og deretter publiserer på domenenavnet ditt.

Velg mellom et stort utvalg av mobiltilpassede maler og lag en fin nettside for selskapet slik at kundene dine enkelt kan finne og kontakte deg via nettet. Naturligvis er nettsiden din automatisk beskyttet med SSL-sertifikatet, som er inkludert gratis fra starten.

Lag alle e-postadressene du trenger

Loopia Starter inneholder opptil 10 e-postadresser og god lagringsplass for selskapets e-post, slik at du og dine ansatte kan få en egen e-postkonto.

Med adresser som info@bedrift.no og navn@bedrift.no gir du kundene et profesjonelt inntrykk av bedriften din.

Hvilken pakke passer deg best?

Alle priser er eksklusiv mva. Tilbudet på webhotell gjelder nybestillinger til og med 2024-12-31 og den første fakturaen, deretter gjelder ordinær pris (betale månedlig = rabatt første måned, kvartalsvis = rabatt første kvartal, årlig = rabatt første år). Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell. Med forbehold om endringer.

Bygg en proffsig hemsida i tre enkla steg

1

Velg en mal

Velg en av våre proffe, mobiltilpassede maler til nettsiden din.

2

Legg til bilder og tekst

Dra og slipp bilder og tekster der du trenger dem.

3

Publiser nettsiden

Publiser den nye nettsiden din med bare noen klikk.

Dra og slipp-verktøy

Når du har valgt malen, kan du enkelt bygge nettsiden din ved å dra og slippe innholdet du ønsker på nettsiden, for eksempel:

  • Bilder
  • Tekst
  • Video
  • Skjema
  • Sosial medier
Prøv gratis

Tilpasser seg etter alle enheter

Loopia Sitebuilder inneholder et stort utvalg av mobiltilpassede maler som automatisk tilpasser nettsiden din til mobilen, nettbrettet eller datamaskinen som besøkende bruker.

SSL/TLS (https-adresse) inngår

Naturligvis er nettsiden din automatisk beskyttet med SSL-sertifikatet (Let's Encrypt), som er inkludert gratis og aktiveres så snart du publiserer nettsiden du bygde i Loopia Sitebuilder.

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss

Start din egen nettbutikk

Hvis du ønsker å starte en nettbutikk, kan du enkelt oppgradere Sitebuilder Small (inkludert i Loopia Starter) til Loopia Sitebuilder Large + Nettbutikk og få tilgang til alt du trenger for å starte din egen webshop;

  • lagerstyring
  • betalingsløsninger
  • frakt
  • pakkesporing
  • og mer

Les mer om Sitebuilder Large + Nettbutikk

Send nyhetsbrev til kundene dine og øk salget

Starter-pakken inkluderer også vårt nyhetsbrevverktøy, som lar deg enkelt opprette og sende nyhetsbrev til kundene dine for å øke salget og knytte kundene nærmere.

Les mer om nyhetsbrevverktøyet

Hei, trenger du hjelp?

Hverdager: 8-19 lunsjstengt: 11-15