Logg inn

Kontakt og support

Skriv spørsmålet ditt her

Vanlige spørsmål og svar

Kundenummeret ditt kan hentes via Loopia Kundesone. Du finner kundenummeret øverst til høyre når at du har logget inn i kontrollpanelet. Du kan få tilsendt dine brukeropplysninger per e-post eller SMS ved å gå til loopia.no/logginn, klikk på lenken "Glemt brukeropplysningene dine? Klikk her" og følg instruksjonene.

Du oppretter og administrerer e-postkontoer i Loopia Kundesone. Informasjon om hvordan du oppretter nye e-postadresser og endrer innstillinger i e-postklienten din finner du her.

Informasjon om dette finner du her. Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer angående dette, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår support på support@loopia.no.

Information om detta hittar du här. Om du har ytterligare frågor eller funderingar angående detta så är du varmt välkommen att kontakta vår support på support@loopia.se.

For å deaktivere et domene må du først logge inn på kundesonen din og velge hvilket eller hvilke domene du ikke ønsker å fornye.

Vår guide for å deaktivere domener finner du her.

Merk: Du kan både deaktivere ett domene eller velge å deaktivere flere domener ved hjelp av en masseendring.

Når du har deaktivert domenene du ikke ønsker å forlenge, vil du få tilsendt en ny faktura i løpet av et par timer hvis du har fakturering via e-post. Merk: Hvis du har fakturering via vanlig post vil fakturen bli sendt i løpet av få dager.

Grunnen til dette er vanligvis at et tema eller tillegg på din side ikke virker korrekt. Du kan enkelt feilsøke og ofte løse det selv med hjelp av funksjon WP Debug. Se denne guiden: https://support.loopia.no/wiki/hvit-side-i-wordpress-eller-http-error-500/

Dersom du ønsker å bruke et domene som står registrert hos oss til å videresende besøkende til en ekstern side, finner du informasjon om hvordan du gjøre dette som webhotellkunde her, og som LoopiaDNS-kunde her.

Ved å logge inn i Loopia Kundesone på loopia.no kan du selv oppdatere adressen din og alternativt legge inn en separat fakturaadresse. Dette gjør du under "Kontoinnstillinger" som du finner i menyen på høyre side. Dersom du vil at vi skal gjøre det for deg, er det fint om du sender oss kundenummeret ditt (FAXX-XX-XX-XX) og de opplysningene du vil at vi skal oppdatere.

For å overføre en konto eller ett/flere domenenavn logger du inn i Loopia Kundesone og velger “Kontoinnstillinger” i menyen på høyre side. Velg deretter “Overføring av konto eller domenenavn” for å starte en ny overføring. Skulle du ha flere spørsmål knyttet til dette, er du hjertelig velkommen til å kontakt support på support@loopia.no.

Du må bruke en FTP-klient for å laste opp hjemmesiden til kontoen din. Vi har lagt ut en rekke veiledninger knyttet til de vanligste FTP-klientene (programmene) her.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss. Husk at e-postadressen må være gyldig for å motta svar fra oss, og at kundenummeret ditt er nødvendig for å håndtere kontospesifikke forhold. Savner du kundenummeret ditt? Inkluder fakturanummeret og/eller domenet saken gjelder for.

 

Kontaktopplysninger

Åpningstider: Man-tors 8-19, fredag 8-17 og helger 11-15.

support@loopia.no ÅpentStengt
Chat med oss ÅpentStengt
ÅpentStengt
  Detaljerte kontaktopplysninger
Adresse Loopia AB
Kopparbergsvägen 8
722 13 Västerås, Sverige
Supportavd. åpningstider Man-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 (sommertid)
Helger: 11:00 - 15:00
Økonomiavd. åpningstider Hverdager: 08:00 - 17:00  ·  lunsjstengt: 12:00 - 13:00
Helger: 11:00-15:00
Domenenavnsavd. åpningstider Hverdager: 08:00 - 17:00  ·  lunsjstengt: 12:00 - 13:00
Forhandleravd. åpningstider Hverdager: 08:00 - 17:00  ·  lunsjstengt: 12:00 - 13:00
Helger: 11:00-15:00
Telefon 21 49 96 00
E-post info@loopia.no - generell informasjon
support@loopia.no - brukerstøttespørsmål
registry@loopia.no - domenespørsmål
kundeservice@loopia.no - økonomispørsmål
forhandler@loopia.no - forhandlerspørsmål
abuse@loopia.se - abuse ærend
Organisasjonsnummer 556633-9304

Hei, trenger du hjelp?

Man-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15