Dedikerte ressurser og full frihet med VPS

VPS

I motsetning til hva som er tilfellet med webhotell, får du med en VPS ressursene på serveren for deg selv. Serverkapasiten du betaler for, blant annet prosessor og minne, er med andre ord dedikert til deg. Dessuten har du full frihet til å konfigurere serveren samt installere programmene og tjenestene du ønsker*.
Bestill LoopiaVPS og gled deg over friheten det gir deg.

Noen fordeler med LoopiaVPS

  • Trygghet - En av Nordens største hostingleverandører
  • Isolert miljø – påvirkes ikke av andre kunder
  • Dedikerte ressurser – all kraft til deg
  • Full frihet – installer og konfigurer serveren som du selv vil

LoopiaVPS
Minne/RAM 1 GB
Lagringsplass på harddisk 20 GB
Prosessor 1/2 kjerne
Trafikk per måned 1 000 GB
Egen IP-adresse (IPv4)
Egen IP-adresse (IPv6)
Skjermkonsoll
SSH
Operativsystem Ubuntu, Debian, Fedora, CentOS, openSUSE
Ingen oppsigelsestid
SLA
Pris 279 kr/mnd
Bestill

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på VPS. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Office 365.

Bestill VPS

Full frihet

Med LoopiaVPS kan du konfigurere serveren din nøyaktig slik du vil ha den. Du kan velge mellom et stort antall Linux-distribusjoner, og det er fritt fram å installere de programvarene og komponentene du ønsker*.

Kraften er bare din

Med VPS er deler av serverens ressurser dedikert til deg. Harddisk, RAM og CPU deles ikke med noen andre kunder. Av den grunn påvirkes du ikke av eventuelle trafikktopper eller ineffektiv kode hos andre.

Egne IP-adresser

Med LoopiaVPS inngår en IPv4-adresse og en IPv6-adresse. Dette gjør det mulig å for eksempel skaffe et eget SSL-sertifikat.

Skjermkonsoll og SSH

Du har full kontroll over din VPS, enten gjennom skjermkonsollen fra Loopias Kundesone eller SSH. Med skjermkonsollen fjernstyrer du din VPS akkurat som om du satt foran serveren.

SLA = Trygghet

LoopiaVPS er en premium-tjeneste med høy prioritet. Din VPS overvåkes døgnet rundt. Dersom alarmen utløses, vil systemet automatisk varsle teknikere som har gode beredskapsrutiner. Les SLA for LoopiaVPS

* Du kan installere alle programvarene og komponentene du ønsker, så lenge avtalevilkårene følges.

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt