Logg inn

Dedikerte ressurser og full frihet med VPS

  • Isolert miljø – påvirkes ikke av andre kunder
  • Dedikerte ressurser – all kraft til deg
  • Full frihet – installer og konfigurer serveren som du selv vil
Bestill LoopiaVPS

Din egen server med VPS

I motsetning til hva som er tilfellet med webhotell får du med en VPS ressursene på serveren for deg selv. Serverkapasiten du betaler for, blant annet prosessor og minne, er med andre ord dedikert til deg. Dessuten har du full frihet til å konfigurere serveren samt installere programmene og tjenestene du ønsker*.
Bestill LoopiaVPS og gled deg over friheten det gir deg.

LoopiaVPS
Minne/RAM 2 GB
Lagringsplass på harddisk 50 GB
Prosessor 2 kjerne
Trafikk per måned 1 000 GB
Egen IP-adresse (IPv4)
Egen IP-adresse (IPv6)
Skjermkonsoll
SSH
Operativsystem Ubuntu, Debian, Fedora, openSUSE
Ingen oppsigelsestid
SLA
Pris eksklusiv mva. 369 kr/mnd
Bestill

Full frihet

Med LoopiaVPS kan du konfigurere serveren akkurat slik du ønsker det. Du kan velge mellom et stort antall Linux-operativsystemer, og det er gratis å installere programvaren og komponentene du ønsker, så lenge avtalevilkårene følges.

Kraften er bare din

I motsetning til en webhotellpakke er deler av serverens ressurser dedikert til deg. Harddisk, RAM og CPU blir ikke delt med andre kunder, derfor blir du ikke påvirket av noen trafikktopper eller ineffektiv kode fra andre kunder.

Egne IP-adresser

Med LoopiaVPS inngår en IPv4-adresse og en IPv6-adresse. Dette gjør det mulig å for eksempel skaffe et eget SSL-sertifikat.

Skjermkonsoll og SSH

Du har full kontroll over din VPS, enten gjennom skjermkonsollen fra Loopias Kundesone eller SSH. Med skjermkonsollen fjernstyrer du din VPS akkurat som om du satt foran serveren.

SLA = Trygghet

LoopiaVPS er en premium-tjeneste med høy prioritet. Din VPS overvåkes døgnet rundt. Dersom alarmen utløses, vil systemet automatisk varsle teknikere som har gode beredskapsrutiner. Les SLA for LoopiaVPS

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på VPS. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Bestill VPS

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15

Supportens Sommeråpent

Under uke 26 til 32 (27 juni til 12 august) har supporten følgende åpningstider:
Hverdager 09:00-18:00
Helger 11:00-15:00

Mange av spørsmålene som kommer til oss har vi laget guider / ferdige svar på i vår kunnskapsdatabase. Prøv gjerne å søke i denne for raskt å få svar på spørsmålet ditt. Vi på Loopia ønsker deg en fin sommer!