Logg inn

Full kontroll over bedriftens domenenavn hos Loopia

Få full kontroll over dine domenenavn med Loopia

Med LoopiaDNS kan du selv behandle og administrere alle dine domenenavn på ett sted.

Loopias populære kundesone gjør det enkelt å oppdatere innstillingene for dine domenenavn, som videresending av trafikk og/eller e-post. For mer erfarne brukere, tilbyr vi et avansert redigeringsverktøy som gir deg full DNS-kontroll. Skulle du gjøre noe feil, kan du enkelt finne frem til en tidligere versjon med vår tidsmaskin.

Dersom du ikke har bestemt deg for hva du vil gjøre med dine domenenavn, kan du kostnadsfritt parkere dem med LoopiaDomene.

LoopiaDomene LoopiaDNS
Ubegrenset antall domener
Parkert-side med mulighet til å spare penger
Loopia SuperSupport
Still inn navneservere
Videresend WWW
Videresend e-post
Avansert DNS-behandling
DNS-backup
DynDNS
Loopia API
Send nyhetsbrev 125 kontakter
625 e-poster/mnd
Pris eksklusiv mva. 0 kr 10,75 kr/mnd
Opprett konto Bestill

Ubegrenset antall domener

Vi har ingen begrensninger for hvor mange domenenavn eller underdomener du kan koble til din LoopiaDNS- eller LoopiaDomene-konto. Du kan kjøpe og administrere akkurat så mange domener du vil.

Videresend WWW

Med videresending av WWW kan du koble domenenavnet til en nettadresse hos en internett-leverandør eller mot en egen server. Du kan også angi at videresendingen skal være dynamisk.

Videresend e-post

Med videresending av e-post kan du koble e-postadresser under et domenenavn til e-postadresser hos en valgfri e-postleverandør. Du kan for eksempel videresende e-postadresser som navn@domene.no til navn@minisp.no eller *@domene.no (e-post som adresseres til domene.no) mot navn@minisp.no.

Avansert DNS-behandling

Med LoopiaDNS kan du endre avanserte innstillinger som for eksempel CNAME-, A- og MX-feltene. Disse kan også oppdateres dynamisk.

Dynamisk DNS

Ved hjelp av vårt kontrollpanel og/eller en klientprogramvare kan du dynamisk oppdatere DNS-innstillingene til et domenenavn. For eksempel kan du kjøre en server hjemme med en dynamisk IP-adresse.

DNS-backup

Med vår tidsmaskin kan du selv gjenopprette tidligere DNS-innstillinger for dine domener direkte i Loopia Kundesone. Historikken for DNS-innstillingene er lagret, slik at du enkelt kan gjenopprette fra et hvilket som helst tidspunkt.

Send nyhetsbrev

Øk salget og knytt tettere bånd til dine kunder med nyhetsbrev og e-postmarkedsføring. Get a Newsletter er et enkelt og effektivt verktøy for utsendelser som inngår i alle webhotellpakkene våre og LoopiaDNS. Les mer her »

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15