Få full kontroll over dine domenenavn med Loopia

LoopiaDomän

Med LoopiaDNS kan du selv behandle og administrere alle dine domenenavn på ett sted.

Loopias populære kundesone gjør det enkelt å oppdatere innstillingene for dine domenenavn, som videresending av trafikk og/eller e-post. For mer erfarne brukere, tilbyr vi et avansert redigeringsverktøy som gir deg full DNS-kontroll. Skulle du gjøre noe feil, kan du enkelt finne frem til en tidligere versjon med vår tidsmaskin.

Dersom du ikke har bestemt deg for hva du vil gjøre med dine domenenavn, kan du kostnadsfritt parkere dem med LoopiaDomene.

LoopiaDomene LoopiaDNS
Ubegrenset antall domener
Parkert-side med mulighet til å spare penger
Loopia SuperSupport
Still inn navneservere
Videresend WWW
Videresend e-post
Avansert DNS-behandling
DNS-backup
DynDNS
Loopia API
Send nyhetsbrev 125 kontakter
625 e-poster/mnd
Pris 0 kr 7,00 kr/mnd
Opprett konto Bestill

Ubegrenset antall domener

Vi har ingen begrensninger for hvor mange domenenavn eller underdomener du kan koble til din LoopiaDNS- eller LoopiaDomene-konto. Du kan kjøpe og administrere akkurat så mange domener du vil.

Videresend WWW

Med videresending av WWW kan du koble domenenavnet til en nettadresse hos en internett-leverandør eller mot en egen server. Du kan også angi at videresendingen skal være dynamisk.

Videresend e-post

Med videresending av e-post kan du koble e-postadresser under et domenenavn til e-postadresser hos en valgfri e-postleverandør. Du kan for eksempel videresende e-postadresser som navn@domene.no til navn@minisp.no eller *@domene.no (e-post som adresseres til domene.no) mot navn@minisp.no.

Avansert DNS-behandling

Med LoopiaDNS kan du endre avanserte innstillinger som for eksempel CNAME-, A- og MX-feltene. Disse kan også oppdateres dynamisk.

DNS-backup

Med vår tidsmaskin kan du selv gjenopprette tidligere DNS-innstillinger for dine domener direkte i Loopia Kundesone. Historikken for DNS-innstillingene er lagret, slik at du enkelt kan gjenopprette fra et hvilket som helst tidspunkt.

Dynamisk DNS

Ved hjelp av vårt kontrollpanel og/eller en klientprogramvare kan du dynamisk oppdatere DNS-innstillingene til et domenenavn. For eksempel kan du kjøre en server hjemme med en dynamisk IP-adresse.

Send nyhetsbrev

Øk salget og knytt tettere bånd til dine kunder med nyhetsbrev og e-postmarkedsføring. Get a Newsletter er et enkelt og effektivt verktøy for utsendelser som inngår i alle webhotellpakkene våre og LoopiaDNS. Les mer her »

Parkert domene = pengemaskin?

Dersom du bestiller et domene og det står urørt blir det opprettet en parkert-side (slik ser et parkert domene ut). Om noen bestiller en webhotellkonto via din parkert-side, fyller vi på din LoopiaPREPAID-pott med tilsvarende 25 prosent av den fakturerte kvartals- eller årsavgiften. Dette trekkes deretter fra eventuelle fremtidige fakturaer. På den måten kan du altså spare penger på å parkere dine domenenavn hos oss. Når tiden er moden for å bruke domenenavnet, er det bare å aktivere det.

Beskytt dine domenenavn

Vår tilleggstjeneste Loopia Domenebeskyttelse beskytter deg og ditt domenenavn fra spammere og domenepirater ved å maskere din personlige informasjon i Whois-databasen. Les mer og beskytte dine domenenavn »

LoopiaDomene

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt