Logg inn

Lag en fleksibel nettside med Joomla

Lett å komme i gang med, nesten umulig å vokse ut av. Mange tillegg for ekstra funksjoner du trenger. Inkludert i alle webhotellpakker.

Bestill webhotell med Joomla

Nettsiden din vokser aldri ut av Joomla

Joomla har blitt et populært verktøy å bygge nettsider med fordi det er relativt enkelt å komme i gang med, men nesten umulig å vokse ut av på grunn av alle tilleggene som er tilgjengelige å installere.

Med vår One Click Installer kan du raskt og enkelt installere Joomla i webhotellkontoen din uten ekstra kostnad.

Webhotell fra 49 kr/mnd første året!

* Tilbudet vises eksklusiv mva. og gjelder nybestillinger til og med 2021-12-31 (med forbehold om endringer) og den første fakturaen for årlig betaling, deretter gjelder ordinær pris fra 138 kr/mnd. Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell.

Velg utseende/mal

Det finnes tusenvis av ferdige maler på nettet som du kan laste ned og installere på hjemmesiden. Ikke nok med det, du kan enkelt veksle mellom malene du har installert samt tilpasse malene ved å redigere CSS.

Oppdater direkte fra nettleseren

Med Joomla håndterer du hjemmesiden i hvilken som helst nettleser ved å logge deg inn i administrasjonsgrensesnittet. Du setter opp sidens struktur og utseende samt legger inn tekst og bilder fra enhver datamaskin med internettforbindelse.

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Installer tillegg for ekstra funksjoner

I likhet med designmalene, finner du tusenvis av tillegg som kan lastes ned og installeres på hjemmesiden. De inkluderer, men er ikke begrenset til, bildegalleri, nyhetsbrev, kalender, forum, chat, bannerbehandling, dokumentbehandling og integrasjon med sosiale medier.

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp er vår prisvinnende support tilgjengelig hver dag hele året. Du kan nå oss via telefon, e-post, chat og sosiale medier. Kontakt oss

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15