Logg inn

Joomla – Publiseringssystem med ett klikk

Bestill webhotell med JoomlaInkludert i
webhotellpakkene våre

Nettsiden din vokser aldri ut av Joomla

Publiseringssystemet Joomla er et utrolig populært verktøy for å lage hjemmesider. Det er relativt enkelt å komme i gang med og nesten umulig å vokse ut av på grunn av alle tilleggene som kan installeres. Joomla brukes verden over av alt fra privatpersoner og foreninger til bedrifter og konsern. Med vår One Click Installer kan du, uten ekstra kostnad, raskt og enkelt installere Joomla i ditt webhotell.

Joomla består av to deler: en administrasjonsdel hvor du legger inn og redigerer innholdet på hjemmesiden samt en offentlig del som er synlig for dine besøkende.

Velg utseende/mal

Det finnes tusenvis av ferdige maler på nettet som du kan laste ned og installere på hjemmesiden. Ikke nok med det, du kan enkelt veksle mellom malene du har installert samt tilpasse malene ved å redigere CSS.

Oppdater direkte fra nettleseren

Med Joomla håndterer du hjemmesiden i hvilken som helst nettleser ved å logge deg inn i administrasjonsgrensesnittet. Du setter opp sidens struktur og utseende samt legger inn tekst og bilder fra enhver datamaskin med internettforbindelse.

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Installer tillegg for ekstra funksjoner

I likhet med designmalene, finner du tusenvis av tillegg som kan lastes ned og installeres på hjemmesiden. De inkluderer, men er ikke begrenset til, bildegalleri, nyhetsbrev, kalender, forum, chat, bannerbehandling, dokumentbehandling og integrasjon med sosiale medier.

Lag hjemmesiden med det samme

Bestill webhotell og kom i gang med hjemmesiden i løpet av noen minutter.

Bestill webhotell med Joomla
Webhotell fra 49 kr/mnd første året!

* Tilbudet vises eksklusiv mva. og gjelder nybestillinger til og med 2021-12-31 (med forbehold om endringer) og den første fakturaen for årlig betaling, deretter gjelder ordinær pris fra 99 kr/mnd. Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell.

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15