Joomla – Publiseringssystem med ett klikk

Publiseringssystemet Joomla er et utrolig populært verktøy for å lage hjemmesider. Det er relativt enkelt å komme i gang med og nesten umulig å vokse ut av på grunn av alle tilleggene som kan installeres. Joomla brukes verden over av alt fra privatpersoner og foreninger til bedrifter og konsern. Med vår One Click Installer kan du, uten ekstra kostnad, raskt og enkelt installere Joomla i ditt webhotell.

Joomla består av to deler: en administrasjonsdel hvor du legger inn og redigerer innholdet på hjemmesiden samt en offentlig del som er synlig for dine besøkende.

Bestill webhotell

Oppdater direkte fra nettleseren

Med Joomla håndterer du hjemmesiden i hvilken som helst nettleser ved å logge deg inn i administrasjonsgrensesnittet. Du setter opp sidens struktur og utseende samt legger inn tekst og bilder fra enhver datamaskin med internettforbindelse.

Velg utseende/mal

Det finnes tusenvis av ferdige maler på nettet som du kan laste ned og installere på hjemmesiden. Ikke nok med det, du kan enkelt veksle mellom malene du har installert samt tilpasse malene ved å redigere CSS.

Installer tillegg for ekstra funksjoner

I likhet med designmalene, finner du tusenvis av tillegg som kan lastes ned og installeres på hjemmesiden. De inkluderer, men er ikke begrenset til, bildegalleri, nyhetsbrev, kalender, forum, chat, bannerbehandling, dokumentbehandling og integrasjon med sosiale medier.

Lag hjemmesiden med det samme

Bestill webhotell og kom i gang med hjemmesiden i løpet av noen minutter.

Bestill webhotell
Tilbud: Prøv et komplett webhotell til kun 19 kr/mnd (ordinær pris 99 kr/mnd)

* Gjelder nybestillinger. Ordinære priser gjelder for neste avtaleperiode. Tilbudet gjelder kun for bosatte i Norge og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt