Logg inn

Lage hjemmeside hos Loopia – raskt og enkelt

Vi tilbyr alt du trenger for å lage din egen nettside, enten det er din første side eller om du er en mer erfaren bruker.

Kom i gang med hjemmesiden din

Kom i gang med din hjemmeside - velg mellom flere verktøy

Webhotellpakken din inneholder alt du trenger for å lage din egen nettside uten forkunnskaper.

Webhotell fra 39 kr/mnd første året!

* Tilbudet vises eksklusiv mva. og gjelder nybestillinger til og med 2022-12-31 (med forbehold om endringer) og den første fakturaen for årlig betaling, deretter gjelder ordinær pris fra 138 kr/mnd. Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell.

Velg utseende fra flere ulike temaer

Få nettsiden din til å se ut akkurat slik du vil. Verktøyene vi tilbyr inkluderer mange ferdige, mobiltilpassede maler å velge mellom.

Tilpasser seg for ulike enheter

Nettsiden du lager tilpasser seg automatisk til datamaskin, mobil og nettbrett. Med WordPress kan du også redigere siden direkte fra mobilen din.

"Loopias tjenester har alltid fungert bra for oss, noe som igjen gjør at vi har hatt mulighet til å bruke mer tid og energi på vår virksomhet."

- Pia Stolt, Situationsthlm.se

Kom i gang med bare noen klikk

Velg nettsideverktøyet som passer deg best, installer det med et klikk i Loopia Kundesone og kom i gang på få minutter.

Vil du starte en nettbutikk?

Med en webhotellpakke hos Loopia får du alle forutsetninger for å lykkes i din nettbutikk. Velg mellom de e-handelsløsningene som er inkludert og kom i gang med bare noen få klikk.

Les mer om våre nettbutikkløsninger

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Bestill webhotell

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp er vår prisvinnende support tilgjengelig hver dag hele året. Du kan nå oss via telefon, e-post, chat og sosiale medier. Kontakt oss

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15

Supportens Sommeråpent

Under uke 26 til 32 (27 juni til 12 august) har supporten følgende åpningstider:
Hverdager 09:00-18:00
Helger 11:00-15:00

Mange av spørsmålene som kommer til oss har vi laget guider / ferdige svar på i vår kunnskapsdatabase. Prøv gjerne å søke i denne for raskt å få svar på spørsmålet ditt. Vi på Loopia ønsker deg en fin sommer!