Logg inn

Lage hjemmeside hos Loopia – raskt og enkelt

  • Flere professionelle hjemmesideverktøy
  • Kom i gang med bare ett klikk
  • Inkludert i alle webhotellpakker
Bestill webhotell med hjemmeside

Kom i gang med din hjemmeside - velg mellom flere verktøy

Som webhotellkunde hos Loopia har du tilgang til alt du trenger for å opprette og administrere din hjemmeside, enten det er ditt første området, eller hvis du er en mer erfaren bruker.

Webhotell fra 49 kr/mnd første året!

* Tilbudet vises eksklusiv mva. og gjelder nybestillinger til og med 2021-12-31 (med forbehold om endringer) og den første fakturaen for årlig betaling, deretter gjelder ordinær pris fra 99 kr/mnd. Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell.

Velg utseende fra flere ulike temaer

Verktøyene vi tilbyr omfatter mange forskjellige design temaer som du kan velge mellom for å få akkurat det du vil ha på din hjemmeside.

Tilpasser seg for ulike enheter

Hjemmesiden du oppretter vil automatisk tilpasse seg desktop, mobil og tablett. Med WordPress kan du også redigere siden fra mobiltelefonen.

"Loopias tjenester har alltid fungert bra for oss, noe som igjen gjør at vi har hatt mulighet til å bruke mer tid og energi på vår virksomhet."

- Pia Stolt, Situationsthlm.se

Kom i gang med bare noen klikk

Velg et av verktøyene for hjemmeside som vi tilbyr og installerer det i løpet av noen få minutter ved hjelp av vår detaljerte steg-for-steg guider.

Gratis SuperSupport inkludert

Vår prisvinnende støtte er tilgjengelig for deg hver dag hele året. Du kan nå oss via e-post, telefon, chat eller sosiale medier. Les mer om Loopia SuperSupport.

Ønsker du å starte nettbutikk?

Med en webhotellpakke hos Loopia får du alle forutsetninger for å lykkes i din nettbutikk. Velg mellom de e-handelsløsningene som er inkludert og kom i gang med bare noen få klikk.

Les mer om våre nettbutikkløsninger

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Bestill webhotell

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15