Logg inn

Flytt hjemmeside og e-post til Loopia

Med et webhotell hos Loopia får du alt du trenger for å nå ut med ideen din online. Prisvinnende støtte er inkludert hver dag, hele året

Slik flytter du til Loopia

Slik endrer du webhotell til Loopia

Å bytte webhotell og flytte hjemmeside, e-post og domenenavn til Loopia er enkelt dersom du følger guiden nedenfor. Dersom du skulle stå fast underveis, er du selvsagt velkommen til kontakte Loopia Support, som er åpen alle dager i året.

Begynn med å bestille den av webhotellpakkene våre som passer deg best. Velg at du allerede har et domene og angi ditt nåværende domenenavn (adressen til hjemmesiden din, uten www). Merk: Det vil ikke din nåværende hjemmeside, da ingen trafikk omdirigeres på bestillingstidspunktet!

» Les mer om de ulike webhotellpakkene våre

Bestill webhotell

Flytt WordPress-side

Hvis du har en WordPress-side med en annen leverandør, kan du enkelt flytte den til Loopia.

» Slik flytter du WordPress-siden din til Loopia

HTML-side:

Har du en vanlig HTML-side laster du ned en kopi av hjemmesiden din fra din nåværende leverandør, oftest med hjelp av et FTP-program. Siden laster du opp kopien ti Loopia-kontoen din via FTP.

Blogg:

Har du i dag en blogg hos en annen leverandør (f.eks. WordPress.com, Blogg.se eller Blogger) kan du enkelt flytte over også den til Loopia.

Database:

Har du en MySQL-database hos din nåværende leverandør (for eksempel Wordpress drives med en database), kan du flytte den til oss med hjelp av programmet MySQL-workbench.

Du kan også be om en databasekopi av din nåværende leverandør og importere den til Loopia-kontoen din direkte via phpMyAdmin i kundesonen din.

Når overflyttingen av hjemmesiden din er ferdig, kontrollerer du at alt er på plass og fungerer som det skal hos oss. For å teste at alt er i orden før du dirigerer trafikken til Loopia, kan du angi adressen http://dindomene.no.loopiadns.com (der du bytter ut dindomän.se med ditt domenenavn).

Merk: Enkelte systemer, f.eks. Wordpress og Joomla, krever at du gjør mindre endringer på hjemmesiden for at den skal fungere når du tester den. Disse endringene kan du siden tilbakestille når trafikken omdirigeres til Loopia.

Å legge opp e-postadressene dine hos oss og overføre alle tidligere e-postmeldinger er heller ikke vanskelig.

Når siden fungerer som den skal og du har opprettet alle e-postkontoene, er det på tide å omdirigere dine besøkende til Loopia. Hvis du er usikker på hvilke pekinger som skal endres eller legges til kan du kontakte teknisk brukerstøtte for hjelp.

Når du har kontrollert at du fått over alt, og at alt fungerer som det skal, er det på tide å si opp det nåværende webhotellet ditt.

Fornøydgaranti!

Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Eventuelle domenenavn og ekstratjenester som Microsoft 365 dekkes ikke av garantien.

Bestill webhotell

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss

Hei, trenger du hjelp?

Hverdager: 8-19 lunsjstengt: 11-15