Logg inn

Lage hjemmeside med WordPress

  • Over 60 millioner brukere
  • Administrer hjemmesiden når og hvor du vil
  • Velg blant tusenvis av ferdige temaer og utvidelser

Bestill webhotell med WordPressInkludert i
webhotellpakkene våre

WordPress - Verdens mest populære publiseringsverktøy

WordPress er uten tvil verdens mest populære publiseringsverktøy og brukes av både privatpersoner og næringsdrivende. Med WordPress brukervennlige funksjoner lager du alt fra enkle hjemmeside og blogger til komplekse portaler og bedriftssider.

"For meg er det viktig å sette av tid til å være kreativ. Loopia og WordPress gjør det enkelt for meg å få det kreative ut på nettet!"

- Irini Dougias Andersson, yogansa.se

Her er noen funksjoner som støttes av WordPress

  • Tusenvis av ferdige designmaler
  • Mobiltilpasset hjemmeside
  • Mange utvidelser som gir ekstra funksjonalitet
  • Ubegrenset antall sider
  • Unikt design med HTML og CSS
  • Mange språkalternativer
Webhotell fra 39 kr/mnd første året!

* Tilbudet vises eksklusiv mva. og gjelder nybestillinger til og med 2022-12-31 (med forbehold om endringer) og den første fakturaen for årlig betaling, deretter gjelder ordinær pris fra 138 kr/mnd. Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell.

Velg utseende/tema

WordPress tilbyr tusenvis av ferdige designmaler som du kan laste ned og installere på hjemmesiden. Mange av malene er mobiltilpasset. Dersom du har CSS-kunnskaper kan du også tilpasse malene etter dine ønsker og behov.

Installer tillegg for ekstra funksjoner

Hvis du savner en funksjon i WordPress er det sannsynligvis en utvidelse du kan installere for å løse dette. Vær oppmerksom på at du må laste ned utvidelsen fra pålitelige kilder som for eksempel wordpress.org/plugins.

WordPress er inkludert i alle våre webhotellpakker

Oppdater direkte i din nettleser/mobil

Administrer hjemmesiden direkte i nettleseren ved å logge deg inn i kontrollpanelet. Vi har dessuten applikasjoner til de store mobilplattformene slik at du kan oppdatere hjemmesiden via mobiltelefonen.

Kom i gang med din hjemmeside i WordPress

For at du skal komme raskt i gang har vi utviklet en WordPress-skole med tips om hvordan du håndterer WordPress. Vi publiserer også tips på Facebook og Twitter

"WordPress er lett å bruke. Takket være Loopias SuperSupport trenger jeg heller ikke være redd for å prøve ut nye funksjoner. De sitter klare til å hjelpe meg dersom noe skulle mislykkes. Fantastisk bra!"

- Ida Rosén, flowsthlm.com

Velg et av alle profesjonelle WordPress temaer

Skapa din WordPress-sajt utifrån ett av alla färdiga designteman som finns. På wordpress.org/themes hittar du en mängd kostnadsfria varianter, se några exempel nedan.

Start din egen nettbutikk med WooCommerce

WooCommerce er verdens mest populære netthandel løsning, som gir deg mulighet til å opprette din egen nettbutikk raskt og enkelt, fult integrert med din eksisterende WordPress-side. Les mer om WooCommerce »

Bestill webhotell

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15

Supportens Sommeråpent

Under uke 26 til 32 (27 juni til 12 august) har supporten følgende åpningstider:
Hverdager 09:00-18:00
Helger 11:00-15:00

Mange av spørsmålene som kommer til oss har vi laget guider / ferdige svar på i vår kunnskapsdatabase. Prøv gjerne å søke i denne for raskt å få svar på spørsmålet ditt. Vi på Loopia ønsker deg en fin sommer!