Lage hjemmeside med WordPress

  • Over 60 millioner brukere
  • Administrer hjemmesiden når og hvor du vil
  • Velg blant tusenvis av ferdige temaer og utvidelser
Bestill webhotell
 
WordPress er inkludert i alle våre webhotellpakker

WordPress - Verdens mest populære publiseringsverktøy

WordPress er uten tvil verdens mest populære publiseringsverktøy og brukes av både privatpersoner og næringsdrivende. Med WordPress brukervennlige funksjoner lager du alt fra enkle hjemmeside og blogger til komplekse portaler og bedriftssider.

"For meg er det viktig å sette av tid til å være kreativ. Loopia og WordPress gjør det enkelt for meg å få det kreative ut på nettet!"
- Irini Dougias Andersson, yogansa.se

 

Her er noen funksjoner som støttes av WordPress

  • Tusenvis av ferdige designmaler
  • Mobiltilpasset hjemmeside
  • Mange utvidelser som gir ekstra funksjonalitet
  • Ubegrenset antall sider
  • Unikt design med HTML og CSS
  • Mange språkalternativer
 
Tilbud: Prøv et komplett webhotell til kun 19 kr/mnd (ordinær pris 99 kr/mnd)

* Gjelder nybestillinger. Ordinære priser gjelder for neste avtaleperiode. Tilbudet gjelder kun for bosatte i Norge og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.

Velg utseende/tema

WordPress tilbyr tusenvis av ferdige designmaler som du kan laste ned og installere på hjemmesiden. Mange av malene er mobiltilpasset. Dersom du har CSS-kunnskaper kan du også tilpasse malene etter dine ønsker og behov.

Installer tillegg for ekstra funksjoner

Hvis du savner en funksjon i WordPress er det sannsynligvis en utvidelse du kan installere for å løse dette. Vær oppmerksom på at du må laste ned utvidelsen fra pålitelige kilder som for eksempel wordpress.org/plugins.

Oppdater direkte i din nettleser/mobil

Administrer hjemmesiden direkte i nettleseren ved å logge deg inn i kontrollpanelet. Vi har dessuten applikasjoner til de store mobilplattformene slik at du kan oppdatere hjemmesiden via mobiltelefonen.

Kom i gang med din hjemmeside i WordPress

For at du skal komme raskt i gang har vi utviklet en WordPress-skole med tips om hvordan du håndterer WordPress. Vi publiserer også tips på Facebook og Twitter

 

"WordPress er lett å bruke. Takket være Loopias SuperSupport trenger jeg heller ikke være redd for å prøve ut nye funksjoner. De sitter klare til å hjelpe meg dersom noe skulle mislykkes. Fantastisk bra!"
- Ida Rosén, flowsthlm.com

 

Velg et av alle profesjonelle WordPress temaer

Lag din WordPress-side fra et av alle tilgjengelige design temaer. På wordpress.org/themes finner du flere gratis varianter, se noen eksempler nedenfor.

 
 
 
 
 
 
 

Start din egen nettbutikk med WooCommerce

WooCommerce er verdens mest populære netthandel løsning, som gir deg mulighet til å opprette din egen nettbutikk raskt og enkelt, fult integrert med din eksisterende WordPress-side. Les mer om WooCommerce »

 

Lag din hjemmeside i WordPress umiddelbart

Ved å logge deg inn i webhotellet kan du komme i gang med din hjemmeside i WordPress på få minutter. Installer WordPress med kun ett klikk - uten ekstra kostnad.

Ikke kunde ennå? Les mer om våre webhotell og bestill pakken som passer best for deg.

Bestill webhotell Les mer om webhotell

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt