Logg inn

SSL hos Loopia - beskytt dine besøkende

Øk sikkerheten til besøkende på nettstedet ditt med et SSL-sertifikat. Få en https-adresse og klatre høyere på Google som en bonus.

Logg inn og bestill SSL

Hva er SSL/TLS?

Secure Socket Layer (SSL/TLS) brukes for å kryptere trafikken mellom hjemmesiden på webserveren din og webleseren fra besøkende. Teknikken brukes til å beskytte passord eller når kunden din registrerer personopplysninger og betalingskortinformasjon i handlekurven. Dette gir økt trygghet fordi det er umulig å avlytte datatrafikken mellom deg og kundene dine.

Hvordan vet jeg om en nettside anvender SSL/TLS?

Står det https:// i stedet for http:// før domenenavnet anvendes SSL/TLS-sertifikat. Det betyr at nettsiden din er kryptert. En hengelås vil være synlig i adressefeltet for å bekrefte det samme.

Hvilke SSL/TLS-sertifikat tilbyr Loopia?

Vi tilbyr to forskjellige Premium SSL-sertifikater som er registrert og fornyet årlig eller flerårig (jo flere år du registrerer, billigere). Samt Let's Encrypt som er inkludert i webhotellpakkene våre. Har du SSL-sertifikat allerede kan du enkelt legge dette til i Loopia Kundesone med hjelp av denne guiden.

Vær oppmerksom på at domenenavnet du aktiverer for SSL/TLS må eksistere i en Loopia-konto.

Trygg og sikker hjemmeside

SSL/TLS-sertifikatet er signert. Ved å klikke på hengelåsen i adressefeltet, kan brukene dine bekrefte identiteten til nettsiden din.

Økt sikkerhet for dine besøkende

SSL/TLS-sertifikatet krypterer datatrafikken mellom hjemmesiden din og webleseren til dine besøkende. Ingen andre kan lese eller endre denne.

Oppnå sikkerhetskravet til Google

Ved å kjøpe SSL/TLS-sertifikat hos Loopia oppfyller du Googles krav til at nettsiden din skal vises som sikker i Google Chrome webleser.

Gjør deg attraktiv for nye kunder

Du prioriterer sikkerhet ved å kjøpe et SSL/TLS-sertifikat. Dette legger besøkende merke til og sjansen for at de blir kundene dine øker betraktelig.

Hei, trenger du hjelp?

Man-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15