Logg inn

SSL hos Loopia - øk sikkerheten for besøkende på din hjemmeside

  • Krypter trafikken mellom hjemmesiden din og brukerne
  • Sikrere nettbutikk for kundene dine
  • Ranger enda høyere i Google’s søkeresultat

Logg inn og bestill SSLBeskytt dine
besøkende nå

Hva er SSL?

Secure Socket Layer (SSL) brukes for å kryptere trafikken mellom hjemmesiden på webserveren din og webleseren fra besøkende. Teknikken brukes til å beskytte passord eller når kunden din registrerer personopplysninger og betalingskortinformasjon i handlekurven. Dette gir økt trygghet fordi det er umulig å avlytte datatrafikken mellom deg og kundene dine.

Hvordan vet jeg om en hjemmeside anvender SSL?

Står det https:// i stedet for http:// før domenenavnet anvendes SSL-sertifikat. Det betyr at hjemmesiden din er kryptert. En hengelås vil være synlig i adressefeltet for å bekrefte det samme.

Hvilke SSL-sertifikat tilbyr Loopia?

Vi tilbyr to forskjellige Premium SSL-sertifikater som er registrert og fornyet årlig eller flerårig (jo flere år du registrerer, billigere). Samt Let's Encrypt som er inkludert i webhotellpakkene våre. Har du SSL-sertifikat allerede kan du enkelt legge dette til i Loopia Kundesone med hjelp av denne guiden.

Vær oppmerksom på at domenenavnet du aktiverer for SSL må eksistere i en Loopia-konto.

Trygg og sikker hjemmeside

SSL-sertifikatet er autentifisert. Ved å klikke på hengelåsen i adressefeltet, kan brukerne dine bekrefte identiteten til hjemmesiden din.

Økt sikkerhet for dine besøkende

SSL-sertifikatet krypterer datatrafikken mellom hjemmesiden din og webleseren til dine besøkende. Ingen andre kan lese eller endre denne.

Oppnå sikkerhetskravet til Google

Ved å kjøpe SSL-sertifikat hos Loopia tilfredstiller du Googles krav til at hjemmesiden din skal vises som sikker i Google Chrome webleser.

Gjør deg attraktiv for nye kunder

Du prioriterer sikkerhet ved å kjøpe et SSL-sertifikat. Dette legger besøkende merke til og sjansen for at de blir kundene dine øker betraktelig.

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt