Starte nettbutikk - raskt og enkelt hos Loopia

  • Flere fleksible e-handelsløsninger
  • Installere verktøyet raskt og enkelt
  • Inkludert i alle webhotellpakker
Bestill webhotell med nettbutikk
 

Kom i gang med e-handel - velg mellom flere løsninger

Med en webhotellpakke hos Loopia får du alle forutsetninger for å lykkes i din nettbutikk. Velg mellom de e-handelsløsningene som er inkludert og kom i gang med bare noen få klikk.

Tilbud: Prøv et komplett webhotell til kun 19 kr/mnd (ordinær pris 99 kr/mnd)

* Gjelder nybestillinger. Ordinære priser gjelder for neste avtaleperiode. Tilbudet gjelder kun for bosatte i Norge og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.

Velg mellom flere design temaer

Alle verktøyene vi tilbyr omfatter mange forskjellige design temaer slik at du kan velge og vrake for å få akkurat det utseende som du ønsker på din nettside.

Flere betalingsmuligheter

Velg blant ulike betalingsløsninger sånn som DIBS Account, CertiTrade, Payson, PayPal, Payer, Klarna, med flere.

Administrer butikken rett i nettleseren din

Alle e-handelsløsningene tilpasses ulike enheter, som betyr at du kan redigere og justere nettbutikken når du vil, hvor du vil direkte fra nettleseren.

Forskjellige alternativer for frakt kostnader

I alle e-handelsløsningene velger du selv om du ønsker å sette frakt kostnad etter vekt eller antall varer, eller å sette opp en fast kostnad på alle varer som kunden bestiller.

 

Trenger du hjelp? Vår populære og prisbelønte SuperSupport inngår i alle tjenestene. Les mer »

Flere alternativer...

Det er selvfølgelig også mulig å installere flere populære e-handelsløsninger som Prestashop og osCommerce hos Loopia. Vil du lage din nettbutikk selv, så går det også bra, da laster du opp filene via FTP til din webhotellskonto. Les våre hosting spesifikasjoner for å se alle de tilgjengelige alternativene.

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Office 365.

Bestill webhotell

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt