Logg inn

Start en nettbutikk på Loopia - raskt og enkelt

Vi tilbyr alt du trenger for å starte din egen nettbutikk. Flere fleksible e-handelsløsninger som er inkludert i alle våre webhotellpakker.

Kom i gang med nettbutikken din
Webhotell fra 39 kr/mnd første året!

* Tilbudet vises eksklusiv mva. og gjelder nybestillinger til og med 2022-12-31 (med forbehold om endringer) og den første fakturaen for årlig betaling, deretter gjelder ordinær pris fra 138 kr/mnd. Kan ikke kombineres med andre rabatter på webhotell.

Kom i gang med nettbutikken din - velg blant flere løsninger

Med en webhotellpakke hos Loopia får du alle forutsetninger for å lykkes i din nettbutikk. Velg mellom de e-handelsløsningene som er inkludert og kom i gang med bare noen få klikk.

Alle priser er eksklusiv mva. Tilbudet på webhotell gjelder nybestillinger til og med 2022-12-31 (med reservation för ändringar) och den första fakturan vid årlig betalning, därefter gäller ordinarie pris. Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Velg mellom flere designtemaer

Få nettbutikken din til å se ut akkurat slik du vil ha den. Velg mellom mange forskjellige designtemaer som er en del av e-handelsløsningene vi tilbyr.

Flere betalingsmuligheter

Velg blant ulike betalingsløsninger sånn som DIBS Account, CertiTrade, Payson, PayPal, Payer, Klarna, med flere.

Administrer butikken rett i nettleseren din

Alle e-handelsløsningene tilpasses ulike enheter, som betyr at du kan redigere og justere nettbutikken når du vil, hvor du vil direkte fra nettleseren.

Forskjellige alternativer for frakt kostnader

I alle e-handelsløsningene velger du selv om du ønsker å sette frakt kostnad etter vekt eller antall varer, eller å sette opp en fast kostnad på alle varer som kunden bestiller.

Vi er her for deg hver eneste dag

Trenger du hjelp? Vår populære og prisbelønte support inngår i alle tjenestene. Les mer »

Flere alternativer...

Det går självklart också bra att installera ytterligare populära e-handelslösningar som t ex Magento, Prestashop och osCommerce hos Loopia. Vill du skapa din webbutik själv går det också bra, då laddar du upp filerna med FTP till ditt webbhotellskonto. Läs gärna våra webbhotellsspecifikationer för att se samtliga möjligheter som finns.

Fornøydgaranti! Vi har 30 dagers åpent kjøp på webhotell, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Denne garantien gjelder ikke for domenenavn og ekstratjenester som f.eks Microsoft 365.

Bestill webhotell

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 8-19, helger 11-15

Supportens Sommeråpent

Under uke 26 til 32 (27 juni til 12 august) har supporten følgende åpningstider:
Hverdager 09:00-18:00
Helger 11:00-15:00

Mange av spørsmålene som kommer til oss har vi laget guider / ferdige svar på i vår kunnskapsdatabase. Prøv gjerne å søke i denne for raskt å få svar på spørsmålet ditt. Vi på Loopia ønsker deg en fin sommer!