Logg inn

Bli synlig på Google og få flere besøk til nettsiden din

Bli plassert høyere opp på Google med enkle tips og guider gjennom LoopiaSEO. Få daglige rapporter om rangeringen av nettsiden din og hold oversikt over konkurransen online med detaljert statistikk.

Fra 144.91666666667 kr/mnd

Kom i gang med LoopiaSEO

Hvor synlig er nettsiden din i dag?

Gjør en gratis analyse av nettsiden din og se hvor synlig det er blant søkeresultatene på for eksempel Google og Bing.

Enkel søkemotoroptimalisering av nettsiden din

De fleste av kundene dine starter sine kjøp med å søke på nettet - så det er viktig at du rangerer høyt på for eksempel Google med bedriftens nettside slik at flere finner den og blir kunder. LoopiaSEO er et av markedets enkleste verktøy for søkemotoroptimalisering som hjelper deg med å forbedre synligheten i søkemotorer ved å gi deg:

  • Trinnvise guider for å hjelpe deg med å klatre høyere på for eksempel Google.
  • Spesifikke guider for nettsideverktøyene Wordpress og Loopia Sitebuilder.
  • Kontinuerlig forbedringsforslag og anbefalinger.
  • Tydelige rapporter som viser ytterligere forbedringsmuligheter.
  • Detaljert statistikk over konkurrenter slik at du alltid kan ligge et skritt foran.

Logg inn og kom i gang med LoopiaSEO

Slik hjelper LoopiaSEO deg med å forbedre nettsidens synlighet på nettet

1

Gjennomgår og analyser

LoopiaSEO gjennomgår og analyserer nettstedet ditt og gir detaljerte forbedringsforslag for å gjøre det mer synlig på nettet.

2

Tips og guider for økt synlighet

Med enkle og tydelige tips og guider hjelper LoopiaSEO deg med å optimalisere nettstedet ditt slik at det vises bedre i søkemotorer.

3

Full oversikt over fremganger

Ved hjelp av tydelige, detaljerte og daglig oppdaterte rapporter får du full kontroll over nettstedets fremgang og hvordan den utvikler seg over tid.

Få anbefalinger for ditt nettsted

Få individuelt tilpassede forbedringsforslag for nettstedets synlighet på nettet i form av en enkel oppgaveliste. Hver anbefaling inneholder enkle beskrivelser og videoveiledninger, slik at du kan fullføre oppgaven på egenhånd uten problemer.

Hold deg foran konkurrentene

LoopiaSEO gir deg detaljert statistikk over hvor bra konkurrentene dine viser de nøkkelordene som er viktigst for bedriften din. På denne måten er du alltid et skritt foran konkurrentene og har muligheten til å overgå dem på Google.

La bedriften din vises i lokale søk

Over en tredjedel av alle Google-søk inneholder et lokalt ord, for eksempel en by. Med LoopiaSEO kan du enkelt spore fremdriften for de mest relevante nøkkelordene dine fra to forskjellige nettsteders perspektiver, for eksempel for en bestemt by og hele Sverige, eller for to steder i nærheten. På denne måten kan du enkelt tilpasse og optimalisere nettstedets innhold i henhold til lokale søk og bli en sterkere aktør i ditt lokale område - samtidig som du holder bedriften synlig på nettet.

Se daglig statistikk i detaljerte rapporter

Hold deg oppdatert om nettstedets synlighet på nettet med detaljert statistikk som oppdateres daglig. Det gir deg muligheten til enkelt å følge utviklingen av nettstedet ditt og handle direkte på mulige forbedringsmuligheter.

Full kontroll med en brukervennlig kontrollpanel

Samle all viktig informasjon om nettstedets forbedrede synlighet på nettet med LoopiaSEO. Kontrollpanelet gir deg en god og tydelig oversikt over nettstedets fremgang, sammen med anbefalte forbedringer og tidsestimater for å løse dem.

Ofte stilte spørsmål om LoopiaSEO

Søkemotoroptimalisering (forkortet SEO) brukes til å forbedre og optimalisere nettstedet ditt for å få det til å vises høyt blant søkeresultatene i søkemotorer som Google og Bing. Ved å vises høyt i søkeresultatene, gjør det det enklere for nåværende og potensielle kunder å finne nettstedet ditt når kunden søker etter et produkt eller en tjeneste du tilbyr. Jo flere besøkende du kommer til nettstedet ditt, desto større er sjansen for flere kunder og økt salg.

Alle nettsider må kontinuerlig optimaliseres for å forbedre og / eller opprettholde rangeringen blant søkeresultatene. Test hvor godt nettstedet ditt ser ut på nettet i dag med vår gratis analyse og se hva du trenger å forbedre. Når du føler deg klar til å iverksette tiltak og bli mer synlig på nettet og få flere besøkende på nettstedet ditt, er det bare å begynne å kjøre LoopiaSEO og få hjelp underveis.

Nei, absolutt ikke, verktøyet tar deg trinn for trinn og gir deg all kunnskapen som trengs for å optimalisere nettsiden din.

For å klatre blant søkeresultatene på for eksempel Google, gjelder søkemotoroptimaliseringen av nettstedet ditt - og her er LoopiaSEO perfekt for de som ikke føler seg veldig komfortable med hvordan de skal gjøre det. Du vil motta veiledning gjennom prosessen med anbefalinger, forbedringsforslag og detaljerte rapporter om nettstedutvikling slik at du enkelt kan spore fremdriften.

Å være rangert høyt blant søkeresultatene på for eksempel Google er ingenting som skjer over natten, men hvis du følger de anbefalte forbedringsforslagene fra LoopiaSEO, øker du sjansene for å få fart på prosessen. Imidlertid er ikke søkemotoroptimalisering virkelig utført, men det gjelder å kontinuerlig jobbe for å optimalisere og forbedre nettstedet ditt for å fortsette å klatre og opprettholde rangeringen din på Google.

Har du noen spørsmål om LoopiaSEO?

Behöver du hjälp med LoopiaSEO finns vår prisbelönta support här för dig alla dagar om året via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakt oss

Hei, trenger du hjelp?

Man-tors: 09:00 - 18:00 / Fredag: 08:00 - 17:00 Helger: 11-15