Logg inn

Nytt kundesone – for mobil, nettbrett og datamaskin

Når du logger inn i det nye kundeområdet, møtes du akkurat som før av spørsmålet “Hva vil du gjøre?”, der du med steg-for-steg-guider får hjelp til å opprette e-postadresser, lage en hjemmeside eller en nettbutikk.

Under veiledningene finner du alle eksisterende tjenester. I stedet for å bla omkring i en meny kan du nå se alt innhold i kontoen din i en strukturert liste.

Dersom du vil gjøre noe med et domenenavn, klikker du ganske enkelt på det domenenavnet. Deretter kan du gjøre de innstillingene du ønsker – alt samlet på ett sted.

Det samme gjelder dersom du vil betale en faktura, bruke autosvar på en e-postadresse, eller logge inn på hjemmesiden din laget med Loopia Sitebuilder. Klikk på respektive objekter, så finner du alle innstillinger og funksjoner.

Bruk vår smarte søkefunksjon

Har du en stor konto med mange domenenavn, e-postadresser og hjemmesider? Ikke noe problem. Med det smarte søkeverktøyet i Loopia Kundesone finner du enkelt det du behöver.

 • Søk etter spesifikke objekter
  F.eks. et spesielt domenenavn, et fakturanummer eller en e-postadresse. Hvis du søker du på et domenenavn, får du i tillegg domenenavnet opp e-postadresser, fakturaer, WordPress-installasjoner og annet som er relatert til nettopp det domenenavnet.
 • Søk etter objekttyper
  Hvis du skriver “e-postadresser” i søkefeltet, så vises alle e-postadressene dine i listen nedenfor. Det samme gjelder “domenenavn”, “wordpress”, “nettbutikker” eller en hvilken som helst annen type objekt. Du kan også søke med flere ord, som f.eks. “ubetalte fakturaer” for å kun se fakturaer som du ennå ikke betalt.
 • Søk etter begrep
  Dersom du f.eks. vil bytte passord på noen av tjenestene dine, kan du søke etter “bytt passord” og få opp alle objekter som det går an å bytte passord på. Dersom du vil overføre et domenenavn, kan du skrive f.eks. “overfør domene” eller “bytt eier”.
 • Søkene dine er lagret
  Under søkefeltet lagres dessuten søkene dine og sorteres etter hvilke du bruker mest. Med andre ord er de vanlige søkene dine aldri lenger enn et klikk unna.

Dersom det er et objekt som trenger mer oppmerksomhet, f.eks. et domenenavn som er i ferd med å utløpe eller en faktura som er forfalt, så markeres dette med rødt i listen.


Mobil, nettbrett eller datamaskin...

Uansett hvor stor skjerm du har, så funker det nye Loopia kundeområdet like bra. Alle funksjoner er tilgjengelige på alle enheter, og du trenger aldri zoome inn og ut… akkurat slik det skal være.

Hei, trenger du hjelp?

Åpent hverdager 7-21, helger 11-15

 
21 49 96 00 Stengt